Det skjer noe i Fredrikstad sentrum

3.07.2015
Kjell Arne Græsdal

Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening

Saker og ting er på gang i Fredrikstad sentrum.
– Vi har akkurat satt opp tellere i byen som måler gående og syklende på utvalgte tellepunkter, en gavekortordning for sentrumsbutikker er på gang for å trekke kunder til sentrum, og nå har vi akkurat ansatt en sentrumsleder som skal jobbe for Fredrikstad sentrum på heltid. I tillegg har tema parkering skutt fart, noe vi har jobbet med lenge for å få på dagsorden, sier Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening.

Stine Ferguson begynner som sentrumsleder 11. august. Hennes hovedoppgaver blir å koordinere samarbeidet mellom gårdeierne og kommunen i utviklingaktiviteter de blir enige om, lede salgs- og markedskampanjer for byens drivere og å selge Fredrikstad sentrum som destinasjon for konsepter og utviklere. Hun kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef på Inspiria.

Tellerne i Fredrikstad sentrum måler passerende på utvalgte punkter.
– Med tellere kan vi følge utviklingen i Fredrikstad sentrum, sier Græsdal. Blir det flere eller færre som bruker sentrum, skjer det en endring når det er arrangementer i sentrum, og hvordan slår tallene ut når sykehuset flytter fra sentrum? Tall på passerende er dessuten etterspurt av potensielle investorer i sentrum, og nå kan de få svar. Tall på passerende kan knyttes opp mot omsetning i butikkene, slik at butikkene kan sammenlikne trafikk i gaten med egen omsetning.

Selv været kan kan kobles til dataene, så med all positiv utvikling som er på gang, kan det se ut til at Fredrikstad sentrum er i godt vær om dagen.

 

Share Button

Medlemsprofilen

  • StudioGeist AS StudioGeist AS

    Designbyrået StudioGeist har nettopp ferdigstilt et stort oppdrag for Difi. Med gjeve priser som Red Dot Award, European Design Award, Award for Design Excellence, Eulda (Finest European logo), Gullblyanten og Aftenposten Best prospect i bagasjen er det ikke rart bedrifter fra Oslo ser til Fredrikstad når de skal ha en partner på visuell kommunikasjon. Les mer »

    Share Button

VÅR HVERDAG

Ambisiøst om #arbeidsplassutvikling i #Fredrikstad på årets første møte! Med #Hackstad #Norsksenterforsirkulærøkonomi #nettverkforambisiøsebedrifter #fredrikstadnæringsforening

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev

2018 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN