UNG-kveld: Fredrikstad sentrum, hva nå?

Print Friendly

Fredrikstad sentrum

I 2017 ble Fredrikstad tildelt to gjeve priser. Før sommeren kåret Kommunal- og moderniseringsdepartementet Fredrikstad til årets mest attraktive by. Juryen trakk spesielt frem byens satsing på gratis ferge og handel i sentrum som to viktige momenter.
– Fredrikstad har jobbet målbevisst over lenger tid for å styrke sentrum. Jeg er imponert over hva kommunen og næringsdrivende har fått til sammen for å skape levende sentrum og gode byområder, sa kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner.
I oktober ble Fredrikstad også kåret til årets bysentrum, og ordfører Jon Ivar Nygård uttalte da:
– Vi er inne i en god stim, for å si det sånn.

Ordføreren har rett, Fredrikstad er inne i en god stim. Butikklokalene i sentrum er fulle og per desember 2017 har antall passeringer i sentrum økt med 40 prosent sammenliknet med 2016.
Det store spørsmålet er nå, hvordan skal man skape ytterligere vekst i Fredrikstad sentrum?

Tema for årets første UNG-kveld er: Fredrikstad sentrum – veien videre

Kjell Arne Græsdal – daglig leder Fredrikstad Næringsforening
Fredrikstad Næringsforening har vært en viktig pådriver for utviklingen i Fredrikstad sentrum. Kjell Arne skal fortelle om hva som er gjort så langt, og hvorfor et levende sentrum er viktig for næringslivet.

Line Jeppesen – sentrumsleder Fredrikstad Næringsforening
Line Jeppesen begynte i jobben som sentrumsleder 1. november. Hun vil snakke om samarbeid som løsning for Fredrikstad sentrum. Hvorfor er dette riktig? På hvilke områder trenger vi å styrke samarbeidet på kort og litt lengre sikt?

Magnus Fredriksen – Scala Retail Property
Scala Retail Property jobber med utvikling, revitalisering og forvaltning av mellomstore kjøpesentre i Norge og er nå sentral i utviklingen av et stort handelsprosjekt på Værste i Fredrikstad. Magnus vil fortelle om trender og utvikling innen handel og presentere prosjektet på Værste.

Vi ønsker alle UNG-medlemmer velkommen til Skybaren på Quality hotel!

Klikk her for påmelding på facebook
(Får du ikke opp arrangementet? Søk opp UNG Fredrikstad Næringsforening på facebook og be om å bli medlem).

UNG (UngNettverksGruppe) er et nettverk der unge i medlemsbedrifter i Fredrikstad Næringsforening, med interesse for samfunn og næringsliv, kan knytte faglige og sosiale relasjoner.
Er ikke din bedrift eller du medlem? Les mer om medlemskap.torsdag 1. februar
Tid: 19:00 - 22:00

Pris: Gratis. Mat og drikke kan kjøpes på stedet.
Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Quality Hotel Fredrikstad Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad


Påmelding

Påmelding er ikke nødvendig for dette arrangementet - velkommen!

Alle arrangementene

Medlemsprofilen

  • StudioGeist AS StudioGeist AS

    Designbyrået StudioGeist har nettopp ferdigstilt et stort oppdrag for Difi. Med gjeve priser som Red Dot Award, European Design Award, Award for Design Excellence, Eulda (Finest European logo), Gullblyanten og Aftenposten Best prospect i bagasjen er det ikke rart bedrifter fra Oslo ser til Fredrikstad når de skal ha en partner på visuell kommunikasjon. Les mer »

    Share Button

VÅR HVERDAG

Ambisiøst om #arbeidsplassutvikling i #Fredrikstad på årets første møte! Med #Hackstad #Norsksenterforsirkulærøkonomi #nettverkforambisiøsebedrifter #fredrikstadnæringsforening

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev

2018 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN