Ressursgrupper

Ressursgrupper er opprettet for å ivareta næringspolitiske spørsmål som har betydning for flere bransjer eller flere av foreningens satsingsområder.

Dette er ressursgruppene:

Urbanitet Fredrikstad sentrum/byområde sin konkurransekraft som møteplass, arbeidsplass, handelssted og arena for kulturell utfoldelse skal styrkes. Fredrikstad by er viktig for regionens stedsidentitet. Fredrikstad er den nest største byen på østlandet. Fredrikstad må, siden byen ikke ligger nært inn til E6, skape alternative verdier for innbyggere og tilreisende som bidrar til at folk og bedrifter finner det hensiktsmessig å etablere seg i Fredrikstad. Skal vi løfte regionen må det vises mer politisk vilje, trykk og gjennomslagskraft. Vi må lære oss å stå mer sammen, både internt, innad i regionen og i fylket. Fredrikstad må også delta og synes i fora regionalt og nasjonalt.
Infrastruktur Næringslivet er opptatt av bedre tilgjengelighet og et mindre sårbart veisystem. Vi må arbeide for bedret tilgjengelighet og redusert sårbarhet i utformingen av transportsystemet i Nedre Glomma.

 

Medlemsprofilen

  • StudioGeist AS StudioGeist AS

    Designbyrået StudioGeist har nettopp ferdigstilt et stort oppdrag for Difi. Med gjeve priser som Red Dot Award, European Design Award, Award for Design Excellence, Eulda (Finest European logo), Gullblyanten og Aftenposten Best prospect i bagasjen er det ikke rart bedrifter fra Oslo ser til Fredrikstad når de skal ha en partner på visuell kommunikasjon. Les mer »

VÅR HVERDAG

Innovasjon er ikke kun for de nyetablerte! Hos Jackon sitter gründerskapet i veggene selv etter mer enn 50 års drift. I dag tok vi bilder til neste artikkel ut i prosjekt Vekst i Fredrikstad. ...

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev

2017 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN