UNG – 1 år

5.06.2015
UNG møte 28. mai 2014

Rundt 50 unge og lovende deltok på UNGs aller første møte 28. mai 2014.

I mai var det ett år siden Fredrikstad Næringsforenings unge nettverksgruppe hadde sin første UNG-kveld. Det hele startet med et fullsatt andre etasje på Havnelageret i Fredrikstad. Ordfører Jon-Ivar Nygård, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening, Kjell Arne Græsdal, og forsker i Østfoldforskning, Synnøve Rubach, holdt alle foredrag. Temaet var nettverksbygging, og nærmere 50 personer møtte opp for å knytte kontakter og bli bedre kjent med andre unge samfunnsinteresserte i byen.

Ett år senere har UNG arrangert 5 faglige nettverkstreff i tillegg til sosiale sammenkomster. Sosiale medier, personlig markedsføring, innovasjon og produktutvikling og speed networking har vært temaene. Leder for sosiale medier i DNB, Kristin Hareide-Larsen, headhunter Annette Thorsø Mohr, og Bård Eker fra Eker Design har vært blant foredragsholderne.

– Vi er veldig fornøyde med oppstartsåret, og det er hyggelig å se at det er så mange som ønsker å være med i UNG, ikke minst at de får en verdi av å være med på dette. I snitt har vi vært nærmere 40 personer på hvert treff og det er plass til flere, sier Henriette Næss Forsetlund fra arbeidsutvalget i UNG.

UNG har som målsetting å skape en møteplass for unge samfunnsinteresserte mellom 20 og 40 år, et sted hvor det kan knyttes faglige og sosiale relasjoner på tvers av fag. Nettverket ønsker å være en bidragsyter til at regionen blir et attraktivt arbeidsmarked for unge, kloke hoder.

Frem mot 2016 skal UNG fortsette å arrangere møteplasser hvor unge i regionen kan bli bedre kjent og knytte nettverk. Det arrangeres fire faglige treff i året, i tillegg til sosiale sammenkomster.

– Vi opplever at det er mye engasjement og positivitet rundt nettverket, nå skal det gode oppstartsåret følges opp og vi skal nå ut til enda flere unge. Vi håper at medlemsbedriftene i næringsforeningen kjenner sin besøkelsestid og sender sine unge medarbeidere på UNG-kvelder, sier Forsetlund. I løpet av ett år har UNG samlet nærmere 100 personer fra en rekke ulike fagmiljøer på sine nettverkstreff. I gjennomsnitt har det vært 40 personer på hvert treff. Kronos Titan, Wican, Værste, Blide Folk, Brynild Gruppen, Adecco Østfold, COWI, Inpublish, Høgskolen i Østfold, Fredrikstad kommune og Tryg Forsikring er blant bedriftene som har hatt representanter på UNG-kveldene.

Her er et knippe bilder fra det aller første møtet 28. mai 2014:

Share Button

Medlemsprofilen

  • StudioGeist AS StudioGeist AS

    Designbyrået StudioGeist har nettopp ferdigstilt et stort oppdrag for Difi. Med gjeve priser som Red Dot Award, European Design Award, Award for Design Excellence, Eulda (Finest European logo), Gullblyanten og Aftenposten Best prospect i bagasjen er det ikke rart bedrifter fra Oslo ser til Fredrikstad når de skal ha en partner på visuell kommunikasjon. Les mer »

    Share Button

VÅR HVERDAG

Ambisiøst om #arbeidsplassutvikling i #Fredrikstad på årets første møte! Med #Hackstad #Norsksenterforsirkulærøkonomi #nettverkforambisiøsebedrifter #fredrikstadnæringsforening

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev

2018 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN