Beer Sten AS

25.10.2013
Monica Sander i Beer Sten AS

Monica Sander i Beer Sten AS. Foto: Mette Randem

Steingode på granitt!

Navn: Monica Sander, daglig leder

Firma: Beer Sten AS, 10 ansatte

Etablert: 1879

Bedriftens hovedoppgaver: Leverandør av granitt til uteanlegg.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det verste er når barna synes jeg reiser eller jobber for mye. Det beste er å realisere uforløst potensial. Tenke nytt i en tradisjonell bransje, gripe muligheter og skape positive endringer.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Som alltid er kunden i fokus og akkurat nå er vi mest opptatt av innkjøpene våre. At vi sikrer et bredt utvalg som gjør at kunden kan velge ut fra både pris og kvalitet.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Jeg er stolt av at våre ansatte, spesielt på lageret, knapt har sykefravær. Alle er svært lojale og grundige og tar gjerne i et ekstra tak for å hjelpe kundene våre best mulig.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Fredriksborg som har sørget for et Litteraturhus med fantastiske kvaliteter i Fredrikstad.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi er naturlig nok skikkelig gode på stein! Vi er en av få spesialister, med snart 135 års erfaring og fagkunnskap bak oss. Vi gir råd om hvilke muligheter som finnes og hva som er et hensiktsmessig og trygt valg for den enkelte kunde. Kvalitet og etisk handel er viktig.

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design