WANG Toppidrett Fredrikstad AS

24.02.2014
Petter Wilhelmsen

Petter Wilhelmsen, rektor på WANG Toppidrett i Fredrikstad.

Får elever til å prestere både innen skole og idrett.

Navn/tittel: Petter Stene Wilhelmsen, rektor

Firma: WANG Toppidrett Fredrikstad AS, 37 ansatte

Etablert: 2002

Bedriftens hovedoppgaver:

Levere videregående utdannelse i kombinasjon med toppidrettslig satsing.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste ved å drive vår type bedrift er å kunne ha daglig kontakt med flott ungdom og ikke minst bistå dem med å realisere sine mål innen idrett og utdannelse.
Det er ikke mye som er negativt med å drive skole. Men skal noe nevnes, så må det være det faktum at de ulike godkjente toppidrettsgymnasene i Norge fortsatt forskjellsbehandles rent økonomisk med tanke på de tilskudd som gis fra staten.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Søknadsfrist for skoleplass skoleåret 2014-2015 er 1. mars. Søknadene er i disse dager i ferd med å komme inn til oss. Antall søkere og også kvaliteten på søkerne er vi alltid spente på, selv om vi føler at vi har en relativt god oversikt.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Historiene om de enkeltelever som jobber og sliter, og på tross av vanskelige forutsetninger lykkes med å nå sine mål i løpet av skoletiden hos oss, gleder meg spesielt.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Jeg er imponert over Værste AS og hvordan de med en relativt liten stab er på god vei mot å utvikle en ny bydel i Fredrikstad.

Hva er dere skikkelig gode på?

Tilrettelegging og oppfølging av den enkelte elev/utøver når det gjelder å sy sammen en hverdag hvor det skal presteres innen både skole og i idrett. Her gjør våre lærere og trenere en fantastisk jobb.

 

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design