Om Fredrikstad Seafood med Østfoldbenken

7.04.2014
F.v: Erik Heim (Fredrikstad Seafood), Line Henriette Hjemdal (KrF), Ingjerd Schou (H), ordfører Jon-Ivar Nygård, Eirik Milde (H) og nn (Fredrikstad Seafood).

F.v: Erik Heim (Fredrikstad Seafood), Line Henriette Hjemdal (KrF), Ingjerd Schou (H), ordfører Jon-Ivar Nygård, Eirik Milde (H) og Rolv Petter Vetvik (Fredrikstad Seafood).

Fredrikstad Næringsforening fikk taletid på Østfoldbenkens møte. Det handler blant annet om å bistå med bedriftsetablering i regionen når Fredrikstad Seafood skal søke konsesjon om landbasert fiskeoppdrett.
– Små endringer i regelverket må til for at dette skal bli mulig, derfor var det viktig å forberede Østfoldbenken på sakskomplekset knyttet til dette, sier Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening.

I utlandet er de i gang med fiskeoppdrett på land, men regelverket i Norge er ikke klart for dette. Det haster for Norge å gjøre noe med regelverket, og næringsforeningen vil ta opp tråden også med de som ikke kunne møte på Østfoldbenken denne dagen.

Les også “Oppdrettslaksen kan sprelle på Øra om få år”


Emneord:

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronasituasjonen. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design