Advokatfirma AhlgrenKreutz

10.04.2014
Marianne Weel Kreutz og Gry Hege Ahlgren.

Marianne Weel Kreutz og Gry Hege Ahlgren.

Med blikket rettet mot gode fagmiljøer.

Navn/tittel: Advokat/partner Gry Hege Ahlgren og advokat/partner Marianne Weel Kreutz

Firma: Advokatfirma AhlgrenKreutz AS, 5 ansatte

Etablert: 2010

Bedriftens hovedoppgaver:

Advokatvirksomhet med bistand både til næringsdrivende og private. For næringsdrivende tilbyr vi blant annet spesialkompetanse innen eiendomsforvaltning, kontraktsrett, arbeidsrett, havbruk og restrukturering av virksomheter. I forhold til private har vi særlig vekt på bistandsoppdrag for fornærmede og etterlatte, strafferett, saker om barnefordeling og samvær, barnevern, familie- og skifterett, arverett, insolvens- og dødsbo og erstatningsrett.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste: Å bygge egen næringsvirksomhet gjennom å skape gode resultater for våre klienter og utvikle et solid fagmiljø.

Det verste: Den største utfordringen er å balansere mellom arbeid og hjem/fritid.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Akkurat nå er vi mest opptatt av å promotere gode fagmiljøer i Fredrikstad og bidra til en positiv og bærekraftig næringsutvikling i Nedre-Glommaregionen. Derfor er vi opptatt av at dette ikke bare blir ord, men at man også i handling søker samarbeidspartnere fra vår region.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Vi legger stor vekt på utvikling av gode fagmiljøer og hadde senest i slutten av mars i år en større samling av ulike aktører innenfor forskning, myndigheter og rettsvesen hvor vi satt fokus på barneperspektivet. I den forbindelse viste vi den prisbelønte filmen “Du velger selv” og hadde besøk av filmskaper Kajsa Næss som innledning til tema.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Det er mange som bidrar positivt og derfor er det også vanskelig å plukke ut noen enkelte. Vår tanke er at en positiv utvikling av næringslivet i vår region må være et felles prosjekt for alle næringsdrivende i byen vår.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi er gode innenfor våre fagfelt og vi etterstreber alltid å leve opp til firmaets filosofi om å se våre klienter og hverandre i vårt arbeid.

Les mer på www.advokatfirma-ak.no

 

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design