Nærings- og fiskeridepartementet vil lære om Fredrikstad

24.10.2014
Nærings- og fiskeriministeren etterlyste bedrifter å besøke i en pressemelding i juli 2014.

Nærings- og fiskeriministeren etterlyste bedrifter departementet kunne besøke i en pressemelding i juli 2014.

Nærings- og fiskeridepartementet ønsket å bli invitert til bedrifter over hele landet. Vi inviterte, og de har plukket ut Fredrikstad Næringsforening og vårt nettverk av bedrifter for nærmere bekjentskap!

Hva er utfordringsbildet vårt, og hvilke virkemidler har de for å skape vekst i antall arbeidsplasser? 29. oktober møtes vi.

Gi din appell

I møtet gir vi også hver og en av våre medlemmer mulighet til å gi en appell til departementet. Hva er utfordringen og hva kan gjøres for at bedriftene skal få bedre vekstmuligheter?

7 deltakere fra nærings- og fiskeridepartementet ønsker å høre om deg og din bedrift, og vi oppfordrer medlemmer av næringsforeningen til å melde seg på møtet!

 

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design