Og vinneren er…

24.10.2014
Øivind Aspeng, Hans Petter Hovelsen og Jostein Lunde i legatstyret .

Øivind Aspeng, Hans Petter Hovelsen og Jostein Lunde i legatstyret.

Det blir det inspirasjon og nytte for enhver, når vinnerne av publisitetsprisen og litteraturprisen forteller om sitt arbeid. Øivind Aspeng, Hans Petter Hovelsen og Jostein Lunde gleder seg til å avsløre hvem vinnerne er.

– Nå jobber vi med å finne de rette kandidatene, sa Lunde på møte i legatstyret. På medlemsmøtet 12. november avsløres vinnerne, og de vil fortelle historien om sitt virke.

Fredrik Halvorsens legat startet i 1984 med en litteratur pris og en publisitetspris. Legatstyrene samler inn kandidater, og vurderer etter dette.

– Prisene er ment som heder og ære til enkeltpersoner i Fredrikstad som har gjort en god innsats. De hedres med en premie på kr. 10 000,- hver, forteller legatstyret.

Legatstyret som skal ivareta legatene er underlagt lotteritilsynet og stiftelsestilsynet, og har de siste månedene jobbet med å slå grunnkapitalen sammen til ett fond. Nå er det juridiske på plass, hvilket har gitt en ryddigere struktur i legatene.

Lurer du på hvordan en vinner jobber, meld deg på medlemsmøtet 12. november.

 

Medlemsprofilen

  • The Adecco Group The Adecco Group

    500 medarbeidere i faste stillinger! Cate Munch Ditlefsen leder Adecco Søndre Viken – Fredrikstadkontoret er et av selskapets største kontorer i Norge. Men visste du hvordan det hele ble til? Det står en Widerøe-kvinne bak selskapet som ble dannet i 1948. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design