Banda Sykepleieservice

14.11.2014
Vibeke Karlsrud Martinsen hos Banda Sykepleieservice.

Vibeke Karlsrud Martinsen hos Banda Sykepleieservice.

Med faglig styrke og god service legger de seg i selen for å bedre kundenes livskvalitet.

Navn/tittel: Vibeke Karlsrud Martinsen, daglig leder

Firma: Banda Sykepleieservice, 4 ansatte + sjåfør

Etablert: Etablert som Sykepleieservice i 1989 i nye lokaler i Storgt. 12, og som Banda Sykepleieservice fra mai 2006.

Bedriftens hovedoppgaver:

Utstyr på blåresept innenfor hovedområdene stomi, inkontinens, urinretensjon, brystproteser, ernæring, hoftebekyttelser. I tillegg er vi gode på helseartikler/forebyggende artikler som helsesko, såler, støtte- og kompresjonsstrømper, ortoser/støtteprodukter/bandasjer, tempur, plagg etter plastisk kirurgi mm.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Beste: At man har muligheten gjennom egen kunnskap og produkter å kunne hjelpe kunder med å få bedre livskvalitet i den situasjon de er i.

Verste: Det siste året er det verste at man ikke føler at man bli ivaretatt i denne byen med all gravingen/parkeringsbestemmelser osv. Vi har hatt gravemaskiner inne i butikken i mer eller mindre 2 år, og man får ingen komepensasjon for det…

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Det det gjør hele året, å gi kunden best mulig service og en god opplevelse hos oss.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Gårsdagens hendelse er et godt eksempel: En frustrert kunde var litt sint da hun kom inn. Da hun gikk ut 10 min. senere smilte hun fra øre til øre, takket for god service og beklaget at hun hadde vært sur… Slike episoder driver meg i jobben, nemlig å bidra til at kunden har det så bra som mulig i den situasjon han/hun er i, enten om det er hjelp til å kjøpe seg ny tempur-pute, ryggstøtte eller utstyr til stomi. Vi finner den beste løsningen i samarbeid med kunden.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Ja, si det… Ønsker ikke å nevne noen ved navn, men det er noen som utmerker seg i form av at de ser det totale bildet mer enn andre.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi er skikkelig gode på alle bedriftens hovedoppgaver, for hos oss er vi tre sykepleiere og en hjelpepleier med lang erfaring. I tillegg tør jeg påstå at vi strekker oss langt med tanke på god service og oppfølging av den enkelte kunden. Vi kjører varer kostnadsfritt hjem og tar hjemmebesøk etter avtale, både på tilpassing av strømper, brokkbelter eller utstyr til blåresept.

Les mer på www.bandafredrikstad.no

 

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design