Nykommerne: over 80 nye medlemmer i 2014!

25.11.2014
Hos Netron på Hydrogenfabrikken.

Hos Netron på Hydrogenfabrikken.

Fredrikstad Næringsforening har fått over 80 nye medlemmer hittil i 2014. Det er på tide å vise de fram, og vi starter med Netron som nylig ble omtalt som et av de beste nordiske kreative byråene i Scan magazine (leses ombord på SAS).

Fakta

Netron AS er en del av Netron Holding med totalt 15 ansatte. Netron leverer digital markedskommunikasjon, og har gjennom 12 år opparbeidet en solid markedsføringskompetanse.

Akkurat nå

Webutvikling for Fjords Processing, et av Aker Solutions søsterselskap og en internasjonal aktør representert i 19 land, er akuelt akkurat nå. Målgruppefokus, responsive design og grundige prosesser inngår naturligvis. Netron sier selv: “Kunder med store ambisjoner er det som gjerne gir de beste resultatene”.

Nysgjerrig? Les mer om Netron

Vi ønsker Netron velkommen som medlem!

Nykommerne

Fredrikstad Næringsforening er medlemsbasert, og i denne spalten vises nykommere av medlemsbedrifter fram. Bare gjennom samarbeid kan vi nå dit vi vil – mellom bedrifter og med offentlige myndigheter. Fredrikstad Næringsforening er næringslivets samlede representant og pådriver i saker som påvirker næringslivets utviklingsmuligheter i vår region.


Emneord: ,

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design