Nykommerne: Synkarion, Taxisentralen og Swoon

17.12.2014
Synkarion f.v.: daglig leder Jakob Jordal, prosjektleder Annette Norderhaug, produktsjef Joy Skaugen, programvareutvikler Magne Kaspersen, systemutvikler Tomas Wedberg og prosjektleder Carl Fredrik Vorum.

Synkarion f.v.: daglig leder Jakob Jordal, prosjektleder Annette Norderhaug, produktsjef Joy Skaugen, programvareutvikler Magne Kaspersen, systemutvikler Tomas Wedberg og prosjektleder Carl Fredrik Vorum.

Synkarion utvikler programvarer for bilverksteder og tekniske kontrollører, Taxisentralen er i gang med en bestillingsapp, og Swoon designer nye produkter for offentlige rom. Disse tre er blant de 85 nye medlemsbedriftene i Fredrikstad Næringsforening.

Synkarion AS

Synkarion AS ble etablert i 2001 og holder til på Værste-området.

Forretningsområde: Utvikle egne programvarer for ulike bransjer.

Akkurat nå: Revolusjonere hverdagen for bilverksteder med ressursstyring på web/nettbrett = Synkarion Booking. Gjøre hverdagen enklere for alle som jobber med tekniske kontroller og avvik på bygninger = Synkarion Servicebook.

TaxisentralenTaxisentralen AS

Taxisentralen AS (02600) har 26 ansatte og tilholdssted Rolvsøy

Forretningsområde: Taxisentralen AS er Østfolds største på taxitjenester. De har 115 biler som daglig kjører privatpersoner, pasienter og skoleelever. De kan ta rullestoler og inntil 16 personer i bil.

Akkurat nå: I disse dager har de høyt fokus på sine enkle nye bestillingsløsninger med bl.a. bestillingsapp som et viktig verktøy.

Swoonbinders-sykkelstativ

Swoon (som betyr å bli forelsket, euforisk, glad), har 1.5 årsverk.

Forretningsområde: Swoon jobber med løsninger for offentlige rom, primært uterom, og er mest kjent for sine sykkelstativer. De jobber med krakker, søppelbøtter etc. og lager nå produktfamilier. De er veldig opptatt av lokal produksjon, og samarbeider tett med Lafinto på produksjon.

Akkurat nå: Designe nye produkter de håper kan forskjønne lokale (og nasjonale) uteområder, til en hyggelig pris. De oppfordrer samtidig eiendomsbesittere, eiendomsutviklere, entreprenører etc. til å støtte opp om lokal næring, for Fredrikstad har masse kunnskap rundt produksjon, og mange kan bidra til at den kunnskapen forblir i området.

Vi ønsker Synkarion, Taxisentralen og Swoon velkommen som medlemmer!

Nykommerne

Fredrikstad Næringsforening er medlemsbasert, og i denne spalten vises nykommere av medlemsbedrifter fram. Bare gjennom samarbeid kan vi nå dit vi vil – mellom bedrifter og med offentlige myndigheter. Fredrikstad Næringsforening er næringslivets samlede representant og pådriver i saker som påvirker næringslivets utviklingsmuligheter i vår region.

Medlemsprofilen

  • The Adecco Group The Adecco Group

    500 medarbeidere i faste stillinger! Cate Munch Ditlefsen leder Adecco Søndre Viken – Fredrikstadkontoret er et av selskapets største kontorer i Norge. Men visste du hvordan det hele ble til? Det står en Widerøe-kvinne bak selskapet som ble dannet i 1948. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design