Stopp opp og tenk

13.02.2015
Rino Skarpnord fra something odd, Tone Langvik fra Provinsen, Inge Bilet fra IBMB og Jørgen Aanonsen fra Netron utgjør teamet bak workshopen.

Rino Skarpnord fra something odd, Tone Langvik fra Provinsen, Inge Bilet fra IBMB og Jørgen Aanonsen fra Netron utgjør teamet bak workshopen.

Hverdagene raser avgårde i høyt tempo, salgsmål skal nås, budsjetter skal holdes, kostnader kuttes og kunder skal tilfredsstilles. Tiden strekker sjelden til for de ambisiøse og målrettede, men når tok bedriften seg sist tid til å stoppe opp noen timer for å tenke gjennom planene, veien og målet? Er virkemidlene riktig? Følges planene? Kan bedriften ha godt av nye idéer og impulser?

Nå har du og din bedrift muligheten til en 4 timers “time out” i form av en utforskende workshop. Få hjelp til å avdekke de fokusområdene som i sterkest grad vil kunne bidra til vekst og lønnsomhet for bedriften eller få eksterne vurderinger av de valgene som er tatt.

Gratis workshop for medlem av Fredrikstad Næringsforening

Reaktorprosjektet ved Hydrogenfabrikken har engasjert et tverrfaglig team og tilbyr en kostnadsfri workshop til en utvalgt bedrift. Dette er et tiltak for å stimulere næringsutvikling og samarbeid i regionen.

Workshopen vil løfte frem bedriftens målsettinger og vurdere dem i lys av virkemidler innen:

  • markedskommunikasjon
  • identitetsdesign og designstrategi
  • digitalmarkedsføring organisasjonsutvikling
  • change management og internopplæring
  • markedsanalyse

Basert på workshopen gjør teamet en analyse av bedriftens nåsituasjon, og vurderer løsninger som vil kunne bidra til økt vekst og lønnsomhet for bedriften. Etter workshopen mottar bedriften en rapport hvor dette er beskrevet.

Team med erfaringer fra et mangfoldig næringsliv

Teamet fra Netron, Provinsen, something odd og IMBM har på på hver sin side tidligere erfaringer fra bedrifter som Synsam, Trioving, Nasjonale Festningsverk, Sparebank 1, Colorline ASA, Gjensidige ASA, DNB, Sigdal, REC, Kirkerådet, Stokke, Tusenfryd, Aker Solutions, Barneombudet, Beer Sten, Gartnerhallen, Askim Frukt- og Bærpresseri, Medietilsynet, Sykehuset Østfold, UNICEF, Brynild Gruppen, Fiat, Alfa Romeo, Iseveien Bilinnredning, Yara, FMC Technologies, Cap Gemini og Det Norske Veritas.

Blir du deres neste oppdrag?

Søknadsfrist: 01.03.2015. Les alt om søknaden

 

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design