Studio Sigdal Fredrikstad

11.03.2015
Nina Oppedal hos Studio Sigdal Fredrikstad.

Nina Oppedal hos Studio Sigdal Fredrikstad.

Våren møter Studio Sigdal med levering av kjøkken, bad og garderober til flere store prosjekter. De ser vekst i markedet!

Navn/tittel: Nina Therese Oppedal, daglig leder.

Firma: Studio Sigdal Fredrikstad, 5 ansatte.

Etablert: 1989.

Bedriftens hovedoppgaver:

Salg av kjøkken, bad, garderober og hvitevarer til det private og profesjonelle markedet. Kan levere «full pakke» med montering og alle type håndverkertjenester, om ønskelig.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste med å drive en bedrift er at man må være i kontinuerlig læring og utvikling. Man møter hele tiden nye utfordringer som gjør dagene uforutsigbare og spennende. Det å ha muligheten til, gjennom egen adferd, å kunne påvirke og lede andre i positiv retning er utrolig motiverende. Sist, men ikke minst, kunne være et positiv ressurs i byen vår!
Det verste med å drive en bedrift synes jeg er all tiden som går med til unødvendig byråkrati og skjemaer. En småbedriftsleder skal bruke tiden sin på å utvikle bedriften sin.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi er i full gang med forberedelser for levering av kjøkken, bad og garderobe til flere store prosjekter denne våren. I tillegg ser vi et privatmarked i stor vekst og jobber derfor med å kartlegge bemanningskabalen i forhold til å møte veksten. Hyggelige utfordringer!

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Jeg slutter aldri å la meg imponere over en kvinnelig ansatt vi hadde for mange år siden. Verdens mest positive og blide jente med fire barn og svært mange jern i ilden. På en og samme dag møtte hun med genseren vrang og forskjellig farge på sokkene. I lunsjen samme dag, slår hun det medbragte egget i benken for å plukke av skallet før det går i eggdeleren, men hun hadde glemt å koke egget…….. Det er ikke alltid nok å være blid.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Jeg er mektig imponert over Solid Gruppen AS. De har vært med i en tøff bransje i over 40 år og legger stor vekt på gode holdninger og leveranser. Vi opplever byggeplassene deres som svært effektive og ryddige. Det er struktur hele veien. Ikke minst er de gode på å ta vare på sine medarbeidere, den viktigste ressursen de har!

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi har veldig stort fokus på å gi kundene våre litt mer enn en god opplevelse når de besøker oss. Det går på fagkunnskap og god gammeldags service. Kundene skal oppleve at de får mer enn de har forventet. Motto vårt er: «Det ordner vi»!

Les mer på www.sigdal-fredrikstad.no

 

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design