Bylørdag for sykkelentusiaster, shoppere og sjørøvere

8.05.2015
Bylørdag grafikk

Søker du mer motorkraft? Lær å bygge din egen el-sykkel. Foretrekker du å sykle så sakte som mulig? Test slowbiking. Vil du bli underholdt? Se trialshowet med Joachim Skjævestad og Eirik Ulltang, de er best i Norge. Eller kanskje du er litt o´hoy? Da er sjørøvertoget aktuelt. Bylørdagsgruppa slår til igjen med aktiviteter og gode tilbud på Bylørdagen 9. mai.

Program Bylørdag 9. mai 2015

 

11:00 Åpning av Sykkelens dag med utstillere i gågata, disse deltar med tilbud og aktiviteter: Syklistenes Landsforening, Gaarder sykkelsport, Sykkelstasjonen, Kremsykkel, Pedalen sykkelverksted, Sares Design, Citymotion, Gressvik BMX klubb, Bylørdagskorpset, Sykkelbyen Nedre Glomma, Fredrikstad kommune, Norsk bygdeturisme, CK Øst, Politiet, smaksprøver fra Wok market, Hard Rocx, Frederik II vgs, Strider Nordic.

12:00 Trialsykkelshow med Joachim Skjævestad og Eirik Ulltang, de beste av de beste i Norge!

12:15 Pimp din sykkel, presentasjon av konkurransens deltakere og sykler

13:00 Sjørøvershow i Torvbyen. Vi marsjerer deretter gjennom gågata og til den røde sofaen. Gratis flagg til barn som deltar. O´hoy!

13:30 Bygg om til el-sykkel på en halv time

14:00 Trialsykkelshow med Joachim Skjævestad og Eirik Ulltang, de beste av de beste i Norge!

14:30 Sykkelnyheter

15:00 Presentasjon av vinner av Pimp din sykkel

16:00 Chihiro og heksene på kino (7 år, norsk tale), og alle barn med hjelm eller sjørøverflagg får rabatt på billetten

God Bylørdag!

Hva er Bylørdager?

4-5 Bylørdager arrangeres årlig i Fredrikstad. Hver Bylørdag har egne temaer med tilhørende aktiviteter, og butikkene frister med ekstra tilbud. Det er Bylørdagsgruppa som står bak Bylørdagene, en gruppering av sentrumsbedrifter i Fredrikstad Næringsforening.

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design