Næringsforeningen leker stolleken

8.05.2015
Arena Personal innleder før speed-networkingen startet på ukens UNG-møte.

Arena Personal innleder før speed-networkingen startet på ukens UNG-møte.

Nærmere 200 medlemmer i næringsforeningen har møttes de siste 2 ukene, og både arrangementet om Lean med befaring på Jøtul samt frokosttreffet om digital markedsføring anno 2015, trakk så fulle hus at det var mangel på stoler. På UNG møtet 7. mai byttet vi stoler med hverandre, for speed-networking stod på agendaen.

Gode møteplasser er viktig for å tilføre og dele kunnskap, og muligheten for å bygge nettverk styrkes. Og nettopp nettverksbygging var tema på UNG-møtet som startet kvelden med tre foredrag som inspirerte på vidt forskjellige måter rundt nettverksbygging. En vellykket speed-networking fulgte på hvor barrierer ble brutt og nye relasjoner ble skapt.

Vi takker alle deltakere, og spesielt de som har holdt innlegg på møtene, lange som korte:

Magnus Kristiansen (The Pitch), Lillian og Anette (Lykke), Ingeborg Nygård (Restaurant Slippen), Gunnar Andersson (Høgskolen i Østfold), Jostein Lunde (Jøtul), Morten Huth (Torvbyen), Lino Lubiana (KrF), Bjørnar Laabak (FrP), Peter Kuran (Høyre), Camilla Eidsvold (SV), Jon-Ivar Nygård (Arbeiderpartiet), Jon Petter Andersen og Carine Helgesen (Arena Personal), Erlend Ystrøm Haartveit (Innovasjon Norge), Malin Krå Simonsen (student og leder av et politisk ungdomsparti).

 

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design