Installatøren Gruppen

26.08.2016
Bjørn Viggo Nilsen er arbeidende styreleder i Installatøren Gruppen.

Bjørn Viggo Nilsen er arbeidende styreleder i Installatøren Gruppen.

Fra 30 til 150 ansatte på fem år! Nå er Bjørn Viggo Nilsen og Installatøren Gruppens oppmerksomhet rettet mot nye oppgaver.

Navn/tittel: Bjørn Viggo Nilsen, arbeidende styreleder.

Firma: Installatøren Gruppen har 150 ansatte fordelt på avdelinger i Fredrikstad, Sarpsborg, Oslo og Indre Østfold.

Etablert: 1989.

Bedriftens hovedoppgaver:

Vi leverer tekniske bygginstallasjoner for privatkunder, entreprenører og offentlig sektor i Østfold, Akershus og Oslo. Vi skal til enhver tid søke å være ledende innen vårt fag hva gjelder kompetanse, kvalitet og sikkerhet. Våre arbeider skal være preget av høy faglig kvalitet. Våre ansatte, kunder og forretningsforbindelser skal oppleve kontinuitet, trygghet og forståelse i enhver sammenheng. Langsiktighet og grundighet preger alle våre gjøremål. Relasjonsbygging mellom bedrift-kunde-ansatte har høy prioritet.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Vi har vært igjennom noen morsomme, hektiske og spennende år. På fem år har vi vokst fra 30 til 150 ansatte. Veksten har kommet gjennom større oppdragsmengde, noe som resulterte i at vi åpnet avdelinger i Oslo og Sarpsborg, i tillegg til at vi gjorde et oppkjøp i Indre Østfold. Dette har krevd mye av oss på mange plan. Det beste vi vet er å gjøre livet til mennesker meningsfylt. Å utvikle den gode kulturen internt. Å bygge langvarige og gode kunderelasjoner. ”Det verste” er ikke et ord vi bruker. Utfordringer er det alltid og det liker vi:)

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi er mest opptatt av å bygge stabilitet etter år med stor vekst. Fortsette å utvikle bedre løsninger og systemer slik at vi er konkurransedyktige også i årene som kommer. Utvikle kulturen vår og være i forkant i en bransje i stor bevegelse. Fortsette å utvikle og utdanne egne ansatte. Mange av lederne i bedriften startet i Installatøren som lærlinger. Derfor tar vi oppdraget som lærlingebedrift seriøst.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

De beste historiene egner seg nok bare internt:) Men det er historiene fra enkeltpersoner i bedriften vi er mest stolte av. Personer som ikke fikk vist sitt potensiale andre steder, har hos oss hatt en imponerende utvikling og blitt viktige og dyktige medarbeidere med stort ansvar.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Generelt imponeres vi av bedrifter som tar et samfunnsansvar og bidrar på ulike måter i lokalsamfunnet. Stene Stål Gjenvinning med Øyvind Stene i spissen er et godt eksempel.

Hva er dere skikkelig gode på?

Kanskje et kjedelig svar, men langsiktige kundeforhold er vi gode på. Vi er opptatt av forutsigbarhet, tålmodighet og bygge sten på sten. Helt konkret er vi veldig gode på rammeavtaler og offentlige anskaffelser. Vi har mange slike avtaler.

Les mer på www.installatoren.as

Medlemsprofilen

  • Styvehavn AS Styvehavn AS

    De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpusser på.  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design