Velkommen til nytt styre i Fredrikstad Næringsforening!

24.04.2019

Det nye styret i FNF 2019

På generalforsamlingen onsdag 24. april ble det valgt nytt styre, med både ny styreformann og flere nye medlemmer. Samtidig takket Trond Delbekk for seg etter seks år som styreformann.

Valgkomitéens leder, Jostein Lunde, kalte det å hoppe etter Delbekk, men beskrev det å finne nye medlemmer som en takknemlig jobb, da det er attraktivt å sitte i styret til Fredrikstad Næringsforening.

Delbekk takket for seg

Trond Delbekk har sittet som styreleder i FNF i seks år, en spennende reise med gode resultater.

I begynnelsen måtte vi håndtere mye som vi i dag tar som en selvfølge. Det var vanskelig å få til et samarbeide med kommunen. Vi lærte fort at vi måtte sette hardt mot hardt, i et samfunn som var veldig introvert, mye av grunnen til den negative arbeidplassutviklingen vi har sett tidligere, forklarte Delbekk.

Det handlet om å hevde seg, innse at vi er i konkurranse med andre kommuner. Derfor ble det brukt mye tid på benchmarking.

Nå, derimot, jobber vi tett sammen med en kommune som vil veldig mye innen næringsliv. Vi har samme interesser, og vi har et samlet næringsliv i ryggen. Det gir oss et større og sterkere Fredrikstad, og jeg er stolt av en by som erkjenner utfordringen sin.

Delbekk avsluttet med å oppfordre alle til å heie på hverandre og bruke tid og ressurser rett så vi hevder oss i konkurransen – At dette er viktigst fremover.

Lundestad ny styreformann

Tore Lundestad, havnedirektør i Borg Havn tok over som ny styreleder.


Kjell Arne Græsdal takk av tidligere styreleder Trond Delbekk, med påtråppende Tore Lundestad i bakgrunnen.


– Det er viktig at organisasjonen er så sterk som den er. Trond har gjort en veldig god jobb, er dedikert, dyktig og kunmskapsrik. Vi ser hvor viktig det har vært at dere har hatt den tette politiske kontakten, og tatt ting “på kammerset”. Samtidig har det vært en klar rollefordeling mellom Kjell Arne Græsdal og Delbekk som har fungert bra, der Græsdal fungerer best i fri dressur, fortsatte Lundestad til humring i salen.


Trond Delbekk takker Hans Petter Hovelsen (HPHovelsen Bygg-Entreprenør AS) for hans bidrag i styret, der han har sittet fra begynnelsen.

Med det nye styret blir det også en jevnere kjønnsballanse, påpekte den nye styreformannen, med Terese Troy Pedersen, direktør Privatmarked i Sparebank1 Østfold Akershus, som ny nestformann, og to nye styremedlemmer; Sabina- Marita Widenqvist, direktør Quality Hotel Fredrikstad og LIlian Owell, regionsjef i Cowi, samt vara Eirin Skovli, fabrikksjef Mills.

Styremedlemmer i foreningsstyret:
Tore Lundestad, styreleder (Borg Havn IKS)
Terese Troy Prebensen, nestleder (SpareBank 1 Østfold Akershus)
Armand Åsheim (Multiconsult)
Bernt Sørlie (Sørlie Næringseiendom)
Sabina Widenqvist (Quality Hotel)
Lillian Owell (Cowi)
Stian Sollie (Lasse Holst AS)

Vara til styre:
Eirin Skovli (Mills)
Steinar Frølandshagen (Obos)

Foran f.v: Stian Sollie (Lasse Holst AS), Lillian Owell (Cowi) , Tore Lundestad, styreleder (Borg Havn IKS) Terese Troy Prebensen, nestleder (SpareBank 1 Østfold Akershus) og Sabina Widenqvist (Quality Hotel). Bak f.v: Steinar Frølandshagen (Obos), Armand Åsheim (Multiconsult) Bernt Sørlie (Sørlie Næringseiendom) . Eirin Skovli (Mills) var ikke til stede.

Husstyret:
Arild Aaserud, styreleder
Harald Perskaas
Per Bye
Torill Øyvik

Fredrik Halvorsens legat:
Georg Bjørnson, styreleder
Kristian Kristiansen
Heidi Bakken Lundberg
Hege K. G. Andersen

Fredrikstad Handelsstands forenings legat for kompetanseheving:
Georg Bjørnson, styreleder
Kristian Kristiansen
Heidi Bakken Lundberg
Hege K. G. Andersen

Revisor:
BDO

Valgkomité:
Jostein Lunde
Annette Thorsø Mohr
Ragnhild Engebretsen
Hans Petter Hovelsen

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design