Handelsbanken

27.08.2019

Tove Rønning Torp er banksjef i Handelsbanken

Handelsbanken utgjør en forskjell for kundene, og bidrar gjerne på scenen på Oslo Plaza og i Oslo Konserthus. De er langt fra bare «kjedelige tallknusere».

Navn/tittel:
Tove A. Rønning Torp – banksjef

Firmanavn + antall ansatte:
Handelsbanken – 12 ansatte i Fredrikstad

Etablert:
1999 i Fredrikstad – 1871 i Stockholm (eldste selskap på Stockholms-børsen)

Bedriftens hovedoppgaver:
Universalbank for både privat- og bedrifts-kunder

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?
Det beste er fornøyde kunder og fornøyde ansatte – det å sammen gi våre kunder Norges beste bankopplevelse.Det er vanskelig å peke på forhold som oppleves som baksiden av det å drive bank i Fredrikstad.  Handelsbanken får bidra til å videreutvikle næringslivet i Fredrikstad og ta del i folks privatøkonomi. Vi møter kunder som opplever at vi utgjør en forskjell og bidrar som en samarbeidspartner. Det er givende og gir alle ansatte en variert og verdifull hverdag. I Handelsbanken gleder vi oss til å gå på jobb!

Hva opptar dere mest akkurat nå?
Handelsbanken kjenner sine kunder og vil opprettholde den verdifulle lokale kontakten vi har ved personlige møter. Samtidig tilbyr vi digitale løsninger som ivaretar kunder på en effektiv måte og frigjør tid til rådgivning for å best ivareta kunders økonomi.  Balansegangen mellom å være lokale  og digitale, tilpasses hver enkelt kunde etter behov.  Det er noe vi er opptatt av å avklare med våre kunder.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?
Mange har sikkert en tanke om at ansatte i bank kan være kjedelige tallknusere uten kreativitet. Da er det gøy å kunne si at gjengen i Handelsbanken Fredrikstad opp gjennom årene har opptrådt med sang og kostyme for konsernet i Norge (drøye 800 ansatte!!!) – med storband på Oslo Plaza og i Konserthuset i Oslo. Så i Fredrikstad er vi flinke med tall men også med skjulte kunstneriske talenter 🙂

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?
Mange aktører gjør en stor innsats for å utvikle Fredrikstad.  I de siste årene har det skjedd mye positivt i vårt område.Ingen nevnt; ingen glemt!

Hva er dere skikkelig gode på?
Vi er tilgjengelige, løsningsorienterte og tar raske beslutninger.  Våre kunder gir oss gode tilbakemeldinger på opplevd service-grad.  Vi bryr oss om våre kunder!

 

Les mer på Handelsbankens nettsider

 

Ansatte i Handelsbanken. Du kan møte dem i deres lokaler på Stortorvet i Fredrikstad.


Emneord: , , , , ,

Medlemsprofilen

  • Styvehavn AS Styvehavn AS

    De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpusser på.  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design