Én gang i året inviteres næringsforeningens partnere med på styremøte

28.08.2019
Tore-Lundestad

Tore Lundestad, styreleder i Fredrikstad Næringsforening

– Her møtes aktører som har en offensiv strategi, som er fremtredende og gode ambassadører for Fredrikstad. Vi drøfter relevante saker for videre utvikling av en attraktiv næringsdestinasjon, og forankrer strategien sammen. I tillegg er partnermøtet et godt nettverk i seg selv, sier Tore Lundestad, styreleder i Fredrikstad Næringsforening.

Takk til partnerne våre som har et ekstra ❤️ for utvikling gjennom samarbeid året rundt!:
Azets Insight AS, BDO AS, Borg Havn IKS, Brynild Gruppen AS, Brødr. Bøckmann AS, Cowi AS, Danske Bank, Dnb Bank ASA, FasvoFredriksborgFredriksstad BladFredrikstad EnergiFredrikstad EnergiSalg, Fredrikstad kommune, Handelsbanken, Jackon AS, Jøtul AS, Kniplefjellet Eiendom As, Multiconsult AS, Nordea Bank Abp, Northman, OBOS Østfold, Olrud Eiendom AS, Rambøll Norge AS, SG arkitekter, Solid Prosjekt AS, SpareBank 1 Østfold AkershusStene Stål Gjenvinning, Sørlie Næringseiendom AS, Terje Høili, Unger Fabrikker AS, Værste AS

 

Medlemsprofilen

  • BDO BDO

    Det finnes et kompetansehus i Fredrikstad som tilbyr tjenester fra regnskap til advokat og cybersecurity. BDO er så mye mer enn revisjon! Varme boller serverer de også. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design