Korona og lokale tiltak for næringslivet – morgenmøte 1. april

2.04.2020

Vi møttes digitalt til vårt månedlige morgenmøte i april. Tema var: Hvilke virkemidler har en kommune til å bistå bedriftene når samfunnet og bedrifter blir lammet av korona? Se opptak fra direktesendingen med ordfører Jon-Ivar Nygård og daglig leder i næringsforeningen, Kjell Arne Græsdal.

Les mer om koronastøtten til næringslivet fra Fredrikstad kommune som ble vedtatt etter dette morgenmøtet.

Invitasjonen til møtet 1. april:

Næringsforeninger, start-up miljøer, vekstselskap og kommunale næringsseksjoner i vår region har samarbeidet for å finne ut av dette. Sammen har vi formulert en tiltaksliste som nå skal behandles i den enkelte kommune. Hør hva Fredrikstad Næringsforening legger mest vekt på i dette digitale morgenmøtet!

Agenda:

  • Ordførerens innledning om status for Fredrikstad kommune. Kort innledning fra ordfører Jon-Ivar Nygård
  • Hvilke tiltak er viktigst for næringslivet? Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening, presenterer næringsforeningens innspill
  • Kommentarer fra ordfører om tiltak for næringslivet – som skal behandles i Formannskapet 2. april
  • Spørsmål fra seerne

Møtet blir streamet direkte på vår Facebookside. Der kan dere som følger med skrive inn spørsmål underveis, som besvares av ordfører og / eller daglig leder i næringsforeningen som siste post på agendaen.

Ta med din egen kaffekopp, så sees vi digitalt denne gangen. Velkommen!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design