Restaurantene i Fredrikstad står samlet om bedre kompensasjonsordninger

13.11.2020

Fredrikstad har blitt en restaurantby hver dag hele uken, og dette tilbudet jobber vi for å opprettholde.

Mange har jobbet hardt for at Fredrikstad skal bli en restaurantby hver dag hele uken, og lykkes med dette. Skal tilbudet opprettholdes, kreves bedre kompensasjonsordninger. Bransjen står samlet gjennom Fredrikstad Næringsforening, og nå har vi sendt brev til Nærings- og fiskeridepartementet og Statsministerens kontor.

Restaurantbransjen har gjort et solid arbeid med tanke på smittevern de siste månedene. Bransjen har driftet forsvarlig, gitt gjestene gode opplevelser, hindret smittespredning og sikret arbeidsplasser. Tiltakene for å få til dette har gjort at bransjen har hatt langt høyere lønnsutgifter enn normalt, samtidig som kapasiteten i restaurantene har vært redusert.

Serveringsnæringen står samlet gjennom et eget nettverk i Fredrikstad Næringsforening. Under koronapandemien samarbeider vi med aktører som Virke og NHO, men påvirker også selv, blant annet gjennom forslag til kompensasjonsordninger vi mener treffer bedre enn de som er foreslått.

Les brevet vi har sendt til Fiskeri- og næringsdep. samt Statsministerens kontor

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design