Domino Interiør AS

10.03.2021
Lena Paus Jensvoll er eier og daglig leder i Domino Interiør.

Lena Paus Jensvoll er eier og daglig leder i Domino Interiør.

Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

Navn/tittel: Lena Paus Jensvoll, eier og daglig leder

Firmanavn + antall ansatte: Domino Interiør AS, 4 ansatte

Etablert: 1987. Butikken ble startet av Ingvild Poppe, lokalisert i Gamlebyen. Butikken fikk et godt renomme langt utover Fredrikstads grenser. Ingvild valgte spennende leverandører med både tidløst og også nyskapende design.
Vi er tredje eier av butikken, og har et ønske om at vi fortsatt skal være i førersetet når det gjelder trender, men vi er enda mer opptatt av å formidle varig design som du blir glad i. Design som kan gå videre til neste generasjon.

Bedriftens hovedoppgaver:
Bistå kunder med å forme sine hjem, alt fra litt pynt på bordet til å bidra med et helhetlig uttrykk på møbler og interiør. Vi ønsker at butikken vår skal gi deg en hyggelig og inspirerende opplevelse. Et sted du føler deg ivaretatt som kunde, og som du vil vende tilbake til.
Utvalget vårt er unikt og mange av våre leverandører er kun representert hos et fåtall forhandlere i Norge. Dette medfører at vi hele tiden må være oppdatert på produktene vi selger, samt kan fortelle historien om akkurat disse unike produktene.

Ved å satse på kvalitet og god design ønsker vi å bidra til det mange forbrukere også etterspør nå; nemlig produkter som varer lenge. Således kan vi bidra til å redusere kjøp/bruk/kast i samfunnet. Flere av våre leverandører jobber stadig mer med nettopp dette. De benytter resteull fra tidligere vevinger i nye tekstiler, de benytter økosertifisert tre, og det blir mer og mer møbler av resirkulert plast. En av leverandørene produserer også hagemøbler laget av plastavfall fra havet.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?
Vi føler oss veldig heldige som holder til i Fredrikstad sentrums eldste (og kanskje vakreste) trebygg, som igjen skaper en flott atmosfære for butikken vår. Det at vi er med i et meget spennende og proaktivt sentrum, samt alle de fantastiske kundene vi er så heldige å møte hver dag.

Hva opptar dere mest akkurat nå?
Covid-19 har ført til at vi må tenke i litt andre baner enn tidligere, og vi ser viktigheten av å ha et digitalt utstillingsvindu i tillegg til vår fysiske butikk. Vi jobber stadig med å bli mer synlig i sosiale medier og som nettaktør, men samtidig bevare vårt særpreg. Dette gjør at det daglig jobbes med innholdsproduksjon i sosiale medier, samt forbedring av nettbutikken vår.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?
Det å oppleve at «hard work pays off» er alltid hyggelig. Det at vi nå satser på et godt innhold i nettbutikken vår og på sosiale medier har ført produkter og møbler fra oss til mange kroker i Norges land. Nå er vi på trappene til å levere komplett møblering til stue og spisestue til et nybygget hus i Kabelvåg😊

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?
Jeg synes aktørene i Fredrikstad sentrum jobber iherdig og godt for et levende sentrum, og at vi med et fellesskap av gårdeiere, næringsforening og butikker stadig får et mer spennende utvalg. At det i tillegg satses mer på boliger i sentrumssonen, tror jeg vil kunne bidra til en positiv driv for sentrum i årene fremover.

Hva er dere skikkelig gode på?
Vi prøver å finne nye måter å jobbe mot kundene våre på. Da Norge ble stengt i mars i fjor, hadde vi allerede mange nye utstillinger på vei inn. Normalt annonserer vi da utstillingssalg på møblene som skal byttes ut på sosiale medier og i butikken. Dette hadde vi verken tid eller mulighet til i fjor. Vi valgte derfor å gjøre dette på en helt ny måte, og arrangerte et utstillingssalg på Facebook. Dette gikk over all forventning og alle varene ble solgt på tre timer. Vi har i etterkant fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder på dette, som synes det var spennende og nytenkende.

Domino Interiør AS

Sjekk ut nettsiden til Domino Interiør

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Kjøkkengaarden AS Kjøkkengaarden AS

    Trender er viktig å følge med på, samtidig skal et godt kjøkken kunne vare i 30 år, og da er det like viktig å se kjøkkenet i helhet med øvrig interiør og personlig smak. Kjøkkengaarden er en uavhengig nisjebutikk, og Anita Hjertvik (daglig leder) og Ann Mari Begby (styreleder) er glade for å være en del av det viktige mangfoldet av tilbud i Fredrikstad sentrum. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2022 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design