Malin skal videreutvikle Fredrikstad sentrum som destinasjon

24.08.2022
malin-carita-lind

Malin Carita Lind

– For å møte dette i et kommersielt perspektiv må man være aktuell, følge trender og se morgendagens behov, sier Malin Carita Lind, nyansatt sentrumsleder i Fredrikstad Næringsforening.
Stillingen ble opprettet i 2015 etter initiativ fra Fredrikstad Næringsforening, i tett samarbeid med Fredrikstad kommune og flere gårdeiere i sentrumskjernen. Samhandling med drivere i Fredrikstad sentrum er sentralt for stillingen, og å øke byens attraktivitet for både besøkende og drivere.

Malin er oppvokst i en gründerfamilie med butikker og kjøpesentre, og startet allerede som 23-åring sin første bedrift med butikken Confident i Sarpsborg med salg av klær og sko. Siden den gang har hun bygget solid kompetanse innen salg, markedsføring, konseptutvikling, merkevarebygging, personal- og organisasjonsutvikling, drift og økonomi. Hun eide og drev Store Tune Gård barnehage i flere år, før hun solgte den og startet et innovasjonsselskap sammen med mannen sin i 2016.

– Vi er glade for å ha fått Malin på lag. Hun har stor drivkraft, og har virkelig overbevist oss med et godt blikk for videreutvikling av Fredrikstad sentrum sammen med aktørene for å møte fremtidens krav til attraktive byer, sier Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening.

– Attraktivitet er ferskvare og det betinger kontinuerlig utvikling og proaktivitet for å opprettholde en slik posisjon. Samtidig skal Fredrikstad bevare sine kvaliteter som en åpen, inkluderende og folkelig by, og dette vil jeg bidra til som sentrumsleder, sier Malin.

Malin begynner i stillingen 1. september.

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design