Fredrikstadkonferansen 2022 – takk for en flott dag!

10.11.2022

Fredrikstadkonferansen var utsolgt også i år, og det ble en flott dag med samling av næringslivet, kommunens politikere og relevante medarbeidere.

Ordfører Siri Martinsen åpnet konferansen med tema: Handlekraft. Vi lærte om psykologien bak, med en god del humor, fra sosialantropolog Ivar Haugstad, før René Christensen fra Jøtul og Fredrik Andresen fra Batteriretur inspirerte oss med sine suksesshistorier.

Arbeidsmarked og politikk

Cathrine Monsen fra Glemmen vgs snakket om viktigheten av å utdanne kandidater til det reelle arbeidsmarkedet, samtidig som det er like viktig at næringslivet må ta disse godt i mot og spille på lag. Jan Erik Larsen fra Kruse Larsen ga oss en innføring i hvordan få gjennomslag i politiske saker, ikke minst nasjonalt, før vi fikk en politisk samtale om samme temaet, der også ordføreren, høyres Arne Sekkelsten og Vikens fylkesråd for næring, Johan Edvard Grimstad deltok.

Grace Bullen vant Publisitetsprisen 2022

Publisitetsprisen kan deles ut til den eller de som via nasjonal oppmerksomhet direkte eller indirekte har vært med å «sette Fredrikstad på kartet».
Juryens begrunnelse:
Årets pris tildeles en person som har satt både Fredrikstad og sitt miljø på kartet.
Vedkommende er ikke født her, men kom hit som 4 åring og er oppvokst her i byen. Vår opplevelse er at vedkommende fremsnakker både byen og miljøet sitt fort anledningen byr seg. Vedkommende slo gjennom for 10 år siden, er sterk, tøff, målbevisst og et svært godt forbilde, i mange sammenhenger.
I TV ruta har vi kunnet følge hen i “71 grader Nord”,”Best av de beste” og “Hodet i klemme”. Men det hun naturligvis aller best er kjent for er medaljer i fleng i sin idrett, senest VM sølv nå i september.

Bærekraftig byutvikling og handlekraften selv

Til slutt fikk vi høre fra Mathias Grimstad i Stor-Oslo Eiendom om bærekraftig byutvikling før energibomben Ragnhild Nilsen – klimapsykolog og impact-investor ga alle en kraftfull, entusiastisk og lærerik avrunding av dagen med gode råd om hvordan bruke handlekraft til å oppnå det du vil.
Takk til alle som kom!

Emneord: , , , , , ,

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design