Akershus + Buskerud + Østfold = det nye fylket? Har det noen betydning for Fredrikstad?

Print Friendly, PDF & Email

Samtidig som det foregår en kommunereform, restruktureres fylkene. Det skal bli færre fylker. Før 2016 er omme må Østfold fylkeskommune ta stilling til hvem de skal slå seg sammen med. Hvilke valg har vi? Hva er de politiske vurderingene? Hva blir oppgavene i de nye regionene, og hvordan kan det påvirke Fredrikstads utvikling?

Stortingsrepresentant Ingjerd Schou var saksordfører på temaet og orienterer om formålet med reformen og om Stortingets vilje.

Fylkesordfører Ole Haabeth orienterer oss om prosessen og gir sin vurdering. Han drøfter konsekvensen for kommunene og næringslivet i Østfold, og Fredrikstad spesielt.

Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening, gir en vurdering av hva fylkessammenslåing betyr for Fredrikstads utviklingsmuligheter og handlingsrom. Kan vi fortsette som før eller må vi reposisjonere oss? Likegyldighet til ny regionsstruktur er neppe en god strategi.

Velkommen til morgenmøte!

Næringslivets morgenmøter
Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema første onsdag i måneden, 6-7 ganger i året, kl. 08.00-09.45. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-2 foredragsholdere og avsluttes med debatt. Temaene settes fortløpende.onsdag 4. mai
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design