#Arbeidsplassutvikling: Siste nytt om Fredrikstad og Østfolds attraktivitet, fylkesplanen og et splitter nytt nyskapingsfond

Print Friendly, PDF & Email

Attraktivitetsrapporter 2015 for Fredrikstad og Østfold er nylig ferdig utarbeidet av Telemarksforsking. Hvordan scorer vi på arbeidsplassutvikling og verdiskaping, og hvilken vei peker pilene? Rapportene presenteres.

  • Fredrikstad Næringsforening vil jobbe for å svare opp utfordringsbildet som skisseres i rapportene. Hør hvordan dette er tenkt ved Kjell Arne Græsdal, daglig leder i næringsforeningen.
  • Fylkesplanen er Østfoldsamfunnets viktigste strategiske dokument, den skal samordne statens, fylkeskommunens og kommunenes virksomhet i fylket. Hvordan påvirker fylkesplanen oss, og hvordan jobbes det med planen? Ved fylkesplansjef Elin Skeide.

Østfold og Follo Nyskapingsfond – et fond for arbeidsplassutvikling i vår region

Østfold og Follo Nyskapingsfond sin investeringsstrategi skal være å investere i selskaper i tidligfase i Østfold og Folloregionen. Fondet skal investere i teknologi- og kunnskapsbaserte selskaper med internasjonalt vekstpotensial, og med prioritet innen områder der FoU-miljøet i regionen har spesiell og god kompetanse på nasjonalt og internasjonalt nivå.
Hør mer ved adm. dir. Yngvar Trandem fra Mosseregionens Næringsutvikling.

#Arbeidsplassutvikling

Næringslivets morgenmøter
Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema første onsdag i måneden, 6-7 ganger i året, kl. 08.00-09.45. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-2 foredragsholdere og avsluttes med debatt. Temaene settes fortløpende, og publiseres på denne nettsiden.

Velkommen!onsdag 6. januar
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design