ÅRETS BEDRIFT 2013. Hør prisvinneren fortelle om sitt arbeid

Print Friendly, PDF & Email

Høy stemning hos Librisansatte som mottok prisen for Årets bedrift i 2012, og Lars Dale ga et inspirerende foredrag om hvordan de jobber.

Prisen ÅRETS BEDRIFT er en honnør til en bedrift som er veldrevet, og som kan være til inspirasjon for andre bedrifter. Blant kriteriene for kåringen er:

  • Lønnsomhet
  • Solid markedsposisjon
  • Godt arbeidsmiljø
  • Evne til produktutvikling og markedsføring

Har du lyst til å høre hva prisvinneren selv forteller? Festkvelden innledes med foredrag av prisvinneren og avsluttes med middag for å ære vinneren. Meld deg på til utdelingen hvor juryen avslører hvem vinneren i 2013 er. Ta gjerne med en kollega slik at dere kan bli inspirert sammen!

Prisen for ÅRETS BEDRIFT har blitt utdelt siden 1978 i samarbeid med Fredriksstad Blad til bedrifter innen industri, handel eller servicenæringer i Fredrikstad-distriktet. Hensikten med prisen er å skape økt forståelse og interesse for næringslivets betydning for lokalsamfunnet.

(Medlemsmøte)onsdag 29. januar
Tid: 19:00

Pris: 450,- inkludert to-retters middag med drikke og kaffe/avec
Arrangør: Fredriksstad Blad og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design