Bedriftsbesøk hos Mills & suksess gjennom satsing og samarbeid

Print Friendly, PDF & Email

Mills DA investerte 200 millioner kroner i utvidelse av Mills i Fredrikstad, og dette er nå den største fabrikken Mills har i Norge. Jackon inviterer til innkjøpssamarbeid på ikke-strategiske varer hvor de selv legger inn 200 millioner kroner i potten.

SATSING v/Mills

Mills DA er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. De produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora og Melange. Rundt 50 000 tonn matvarer produseres årlig, og de aller fleste produktene produseres ved Mills sine anlegg i Fredrikstad og Drammen.

Hvordan jobber de i et moderne anlegg, hvilke nye teknikker har de tatt i bruk som kan gi konkurransefortrinn? Og hvordan jobber de med produktutvikling lokalt?

Fabrikksjef Linda Seeman forteller, og tar oss med på omvisning i fabrikken.
Linda Seeman har utviklet yoghurt til bruk i verdensrommet og har en fasinasjon for produksjon av mat i store volum. Da hun forsto at Mills sitt syn på ledelse var en match med hennes eget, tok hun med seg mann og barn og flyttet til Norge for å bli fabrikksjef (fra www.mills.no).

INVITASJON TIL SAMARBEID v/Jackon

Jackon utvikler sine innkjøpsprosesser, og tar initiativ til innkjøpssamarbeid mellom bedrifter.

Jackon har vokst vesentlig de siste 20 årene med virksomhet i hele Vest-Europa. Innkjøpsprosessen har de siste årene blitt bedre koordinert og styrt på konsernnivå med meget gode resultater. På ikke-strategiske innkjøp, er volum den viktigste faktoren for en vellykket innkjøpsprosess. Ved å slå sammen ulike bedrifters volum, oppnår man å bli en attraktiv kunde også på dette leverandørmarkedet. I tillegg sparer man interne ressurser da innkjøpsprosessene og innkjøpskategoriene deles mellom de samarbeidende bedriftene.

Produksjonsdirektør Hans Petter Olsen forteller om hvordan Jackon og andre samarbeidende bedrifter har utviklet et innkjøpssamarbeid av ikke-strategiske innkjøpskategorier. Samarbeidet er åpent for flere deltagende bedrifter.

Velkommen til medlemsmøte i industrigruppen!mandag 18. april
Tid: 16:00 - 18:30

Pris: Gratis medlemsmøte. Enkel matservering.
Arrangør: Fagutvalg industri i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Mills DA Fredrikstad, Borgarveien 24, Fredrikstad

Sted: Mills DA, Borgarveien 24, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Domino Interiør AS Domino Interiør AS

    Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design