Nettverk og business to business – jobb smart med nettverksbygging

Print Friendly, PDF & Email

 

Med doktorgrad i nettverksbygging

Nettverk er viktig for næringsutvikling og innovasjon, men hva skal til for at bedrifter skal få igjen noe for innsatsen? Synnøve Rubach fra Østfoldforskning har tatt doktorgrad på nettverk mellom bedrifter. Hun forteller hvordan du bør jobbe med nettverking for å få mest mulig ut av innsatsen.

 

Bli med FFK på speed-dating

Business to business (B2B )er nettverkstreff hvor du kan fortelle om din bedrift og hvilke muligheter som finnes hos deg. FFK har skapt en god arena for B2B møter hvor ledere fra næringslivet møtes til speed-dating.

Vi samarbeider nå med FFK om B2B møter, og ønsker å innlemme våre medlemmer i disse relasjonsbyggende foraene. Her møtes bedriftsledere og beslutningstakere fra næringslivet for å knytte kontakter for videre verdiskaping. Tidligere deltakere forteller at møtene har gitt resultater.

Nettverket i Fredrikstad Næringsforening

Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening, forteller om foreningen som faglig møteplass og nettverksarena.

Interessert i å høre mer? Meld deg på, enten du er medlem eller vurderer å bli en del av foreningens nettverk!tirsdag 27. august
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis
Arrangør: Utvalg for handel og service i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaardsgata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaardsgata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design