Digital markedsføring anno 2016

Print Friendly, PDF & Email

Magnus Kristiansen gir deg siste nytt om digital markedsføring.

– for bedrifter

Noen tradisjoner er bra, og dette suksessmøte ser vi all grunn til å videreføre, for tredje året på rad inviterer vi medlemmer til å høre:

Siste trender i digital markedsføring

Magnus Kristiansen, byråleder hos The Pitch Reklamebyrå, er hovedforeleser også i år. Han er oppdatert på siste trender, og kan fortelle om hva som gjelder akkurat nå i den digitale markedsføringen. Magnus er gjesteforeleser på BI Oslo, han blogger, holder jevnlig foredrag for næringslivet og jobber med strategisk utvikling av digitale- og sosiale medier for kunder som Fortum Norge, Santander Consumer Bank, Renault Norge, Østfold Kollektivtrafikk, Torvbyen i Fredrikstad, Eimskip Norway m.fl.

Tilleggstemaer på årets møte:

1) Bli synlig på Google
Hva gjør vi når vi leter etter en vare eller tjeneste? Jo, vi googler. Markedspartner gir deg tips om hvordan du gjør deg synlig på Google, og dermed øker muligheten for salg eller nye partnerskap.

2) Hva virker hos yngre generasjoner?
Det er alltid lurt med en sjekk på hvordan markedsføringen din virker. Vi har invitert yngre mennesker, som gjerne ligger litt i forkant, for en status på digital markedsføring. Elever fra Frederik 2. forteller om hvordan de oppfatter sosiale medier som markedskanal, hva som virker, hva de deler, og hva som er rett og slett blir feil.

Målgruppe: Alle medlemsbedrifter som ønsker, og ser fordelen av, markedsføring i den digitale verden – dette frokostmøtet skal heie fram synliggjøring av Fredrikstads kompetanse.

Velkommen!

Frokost serveres fra 08.00-08.30, møtestart er 08.30.tirsdag 26. april
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis medlemsmøte. Frokost fra 08.00-08.30, møtestart kl. 08.30
Arrangør: Fagutvalg kompetanse og tjenester sammen med fagutvalg handel og service i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Quality Hotel Fredrikstad Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Styvehavn AS Styvehavn AS

    De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpusser på.  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design