DNB NXT 2022 – Redefining Growth

Print Friendly, PDF & Email

Lene Elizabeth Hodge i Nysnø Klimainvesteringer.

For syvende året på rad arrangeres DNB NXT, og i år kobler vi på Fredrikstad som arena som en av 12 byer i Norge.

Årets tema er Redefining Growth – der vi i år ser på Norges vekstambisjoner.
Hva skal Norge vokse innenfor, hvilke ben skal vi stå på i fremtiden?

DNB NXT er gjennom årene blitt en viktig møteplass mellom gründer, investor og etablert næringsliv. Arrangementet fokuserer på: Bærekraftig vekst – Vekst og kapital – Nye mulighete

Program:

Kl 08:30 – 09:00
Oppmøte, registrering og networking. Servering av baguetter og kaffe etc.

Kl 09:00 – 09:10
Even Jørgensen, Banksjef bedriftsmarkedet i Østfold ønsker velkommen, i samarbeid med Kjell Arne Græsdal, daglig leder i Fredrikstad Næringsforening

Kl 09:10 – 10:00 – 3 gründere forteller om sin gründerreise:

Kåre Arthur Trobe er seriegründer. Han startet sin gründerreise i 1998. 12 år senere solgte han sitt første konsept som var et patentert butikkinnredningssystem. De siste 7-8 årene har han gjennom sitt selskap Tradinno AS, og sammen med dyktige team, utviklet mange ulike konsepter, blant annet coworkings konseptet CWI og Homeboxx.

For tre år siden bestemte Nora Espenes seg for å bli gründer og selge doughnuts. Hun startet på kjøkkenet hjemme og bestillingene strømmet på. I sommer åpnet hun sin første butikk i Fredrikstad sentrum, utvidet sortimentet med brownies og cookies, samt åpnet utsalg på Tøihuset Fredrikstad Museum.

Anders H. Lier er gründer og leder i tech-selskapet Propell Group som jobber med kunstig intelligens og annen avansert teknologi. Gjennom selskapet Energi.ai utvikler han klimaløsninger for et nullutslipssamfunn. Anders er en internasjonal impact investor, og mener at den beste måten å gjøre verden bedre på er gjennom løse store og viktige problemer for mennesker og planeten.

– om gründermiljøet i Fredrikstad:

Jørgen Aanonsen fra Blender forteller om gründermiljøet i Fredrikstad. Aanonsen er arbeidende styreleder for Blender Collective. Han har flere ganger startet, skalert og solgt startups og konsepter. Han er i dag involvert i en rekke virksomheter gjennom eget konsultentselskap som medeier og styremedlem/-leder, og har verdifull erfaring innen kapitalinnhenting og vekststrategier.

Kl 10:00 – 10:20
Kaffe og networking + frukt

Kl 10:20 – 10:45
DNB Oppstartslos er DNB sin avdeling for hjelp til etablering, tips til finansiering, oppsett av planer og budsjett, teste forretningsidéer m.m. Avdelingen kan sees på som gründernes sparringspartner når bedriften er i startfasen. De skal fortelle mer om hva de kan hjelpe til med i etableringsfasen.

Kl 10:45 – 11:00
DNB Regnskap er DNB sitt regnskapssystem. Du får smarte løsninger som gjør regnskapsføringen enklere og mer effektiv. Systemet gir god oversikt over inntekter og utgifter, ryddig fakturering og markedets beste integrasjon med bank slik at bankavstemmingen går automatisk. Representanter fra DNB Regnskap presenterer regnskapsprogrammet og forteller litt nærmere om de ulike pakkene og mulighetene ved programmet.

Kl 11:00 – 11:45 – Investorforedrag

Fortress Fund er «Østfolds» eneste VC fond. De investerer i norske teknologiselskaper som løser globale bærekraftsutfordringer. Herunder tidlig fase for oppstartsselskaper innen områdene ´Kunstig intelligens´, ´digitale energisystemer´ og ´smartby-teknologi´. Leder av fondet, Lorenzo Ruscelli, vil presentere hva de vektlegger hos oppstartsselskapene og hvordan de investerer.

Nysnø klimainvesteringer er statens klimainvesteringsselskap. De investerer i selskaper og fond som løser klimautfordringer på en smart og lønnsom måte. Det være seg teknologi, løsninger og tjenester som kan bevege Norge raskere i retning av lavutslippssamfunnet samtidig som de bidrar til globale klimagasskutt. På DNB NXT får vi høre fra investeringsansvarlig, Lene Elizabeth Hodge, som vil fortelle oss om deres investeringer og satsningsområder.

Panelsamtale.

Kl 11:45 – 12:00
Avslutning og oppsummering

Kl 12:00 – 13:00
Lunsj og networking

Bli med å skape arenaen i Fredrikstad der idé møter kapital – velkommen!

TIL PÅMELDING

(Påmelding er påkrevet, selv om det står at påmelding ikke er nødvendig for dette arrangementet)mandag 26. september
Tid: 08:30 - 13:30

Pris: Gratis - enkel servering av mat og drikke.
Arrangør: DNB Østfold i samarbeid med Fredrikstad Næringsforening, Næringshagen Østfold, Smart Innovation Norway og Blender Collective.

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design