Forslag til ny arealplan er lagt ut på høring

Print Friendly, PDF & Email

Bli med på presentasjon av planen slik at vi kan forberede innspill!

Samtidig som bystyret i Fredrikstad kommune vedtok ny arealplan i 18. juni 2020 vedtok de samtidig å starte rullering av ny arealplan.

Arealplanen er et av de viktigste verktøyene det offentlige har for å styre samfunnet i ønsket retning. Den setter verdi på arealet til kommunen, kommersielt, som rekreasjon, og for vern av naturmangfoldet. Det er mange hensyn som skal avveies, samtidig kan vedtak gjort i arealplanen stimulere næringsliv og dermed arbeidsmarkedet.

I vedtaket om oppstart av ny arealplan ble det vedtatt at det denne gangen ikke skulle gjøres så omfattende grep som ved siste rullering. Men hvilke grep mener administrasjonen er nødvendig å justere, og hva må Fredrikstad Næringsforening arbeide for å få korrigert? Møt opp og få kunnskap om administrasjonens forslag.

Agenda:
Gjennomgang av den nye arealplanen v/etatssjef Per-Erik Torp og spesialrådgiver Marianne Aune. Det vil også være mulighet for å stille spørsmål og komme med betraktninger til planen
Hvordan vil Fredrikstad Næringsforening gi høringsuttalelse v/daglig leder Kjell Arne Græsdal

Velkommen!torsdag 16. februar
Tid: 14:00 - 16:00

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad kommune og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Scandic City Fredrikstad, Gunnar Nilsensgate 9, Fredrikstad

Sted: Scandic City, Gunnar Nilsensgate 9, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design