Fredrikstadkonferansen 2018: IKKE SANT!?

Print Friendly, PDF & Email

Vi jobber daglig for vekst, ikke sant? Så hva med de lange strategiene, når ”alle” sier at utviklingen er eksponentiell, at det du gjør i morgen er noe helt annet enn det du gjør i dag? Når robotene kommer og tar deg, og din neste konkurrent kommer fra en bransje du minst ville ventet konkurranse fra? Hva er sant og hva er ikke sant? På Fredrikstadkonferansen 2018 skal vi bli guidet inn i fremtiden.
#sant #ikkesant #vekst

Fra scenen hører du:

 • Strategien som styrer alle beslutninger! Ved Lars Rinnan
  Rinnan viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.
  Rinnan 180-doblet verdien på Bro Consulting på 2 år, tok Umoe Consulting til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år i NextBridge Group, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning.
  .
 • Modig ledelse – Fra sjef til leder. Ved Svein Harald Røine
  Et foredrag om å bli modigere som leder og medmenneske. Med så raske endringer som skjer i alle bransjer, vil det å være en modig leder være helt avgjørende. Svein Harald forteller at alle kan bli sjef, men det kreves noe helt annet for å bli en leder. Ikke sant!?
  Røine er siviløkonom med ledererfaring fra blant annet Orkla og Gilde.
  .
 • Gard L. Michalsen, adm. dir. I E24 – Norges største nettavis for økonomi og næringsliv.

Programmet oppdateres fortløpende, meld deg på nå, for de siste årene har Fredrikstadkonferansen blitt fulltegnet!

På Fredrikstadkonferansen møtes næringsliv, sentrale politikere og byråkrater. Konferansen er årets viktigste møteplass hvor alle treffes uavhengig av bransje, og har blitt arrangert årlig siden år 2000.

Praktisk
Lunsj midtveis i programmet og servering ved konferansens slutt med tapas og drikke utover kvelden er også inkludert i prisen.
Registrering fra 08.30-09.00, konferansestart kl. 09.00.onsdag 7. november
Tid: 08:30 - 16:00

Pris: 2 300,- + mva for medlemmer av Fredrikstad Næringsforening og 2 900,- + mva for ikke-medlemmer. Avmelding etter 31.10. medfører fakturering av deltakeravgift.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad


Påmelding

Påmeldingsfrist: Onsdag 31. okt


Alle arrangementene

Medlemsprofilen

 • Østfoldhallene Østfoldhallene

  Østfoldhallene forbereder seg på ny konkurransesituasjon og nye aktører, men én butikk reiser folk langveis fra for å besøke på Østfoldhallen.
  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

2018 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN