Fredrikstadkonferansen 2022: Handlekraft!

Print Friendly, PDF & Email

Mathis Grimstad, adm.dir. i Stor-Oslo Eiendom

Er vi gode til å omsette strategier og planer til handling? Hva kreves? Vi møter de som har omsatt planen til handling, Vi møter de som har omsatt planen til handling, og er med å dytte verden litt videre på hver sine områder. Skal vi lykkes med å nå våre mål er det handlekraft som gjelder!

Møt:

 • Ivar Haugstad – lær av sosialantropologen om kunsten å skape handlekraft!
 • Mathis Grimstad, adm.dir. i Stor-Oslo Eiendom som setter det offentlige og private samarbeidet høyt når bærekraftig (by)utvikling skal sikres
 • Fredrik Andresen, adm.dir. i Batteriretur og som har bidratt til Hydrovolt sin satsing i Fredrikstad
 • René Christensen, konserndirektør salg og marketing i Jøtul, som lykkes med global samskaping
 • Cathrine Monsen, assisterende rektor ved Glemmen vgs, som satser på samarbeid om utdanninger som treffer bedriftene
 • Jan Erik Larsen, partner og daglig leder i Kruse Larsen, som er ekspert på politisk påvirkning. Han lærer oss formelen for politikk
 • Hvordan skal vi gå fra visjoner og planer til handlekraft? Samtale om politisk gjennomslag med:
  ordfører Siri Martinsen
  fylkesrådsleder i Viken Siv Henriette Jacobsen
  Jan Erik Larsen, partner og daglig leder i Kruse Larsen – en ekspert på politisk påvirkning
 • Ragnhild Nilsen, doktorgrad / PhD i innovasjon og strategisk ledelse, klimapsykolog og impact-investor
  Ragnhild har vært med på å bygge opp Sekem til å bli Egypts største virksomhet for økologisk matproduksjon, bomull og urter. Hun har aldri vært ansatt, men ansatt mange selv; som i null til fire tusen ansatte i Sahara, hvor de fikk med 13 landsbyer rundt, inkludert infrastruktur, vann og helsetilbud.
  Hun var med på å etablere den arabiske verdens første universitet for bærekraft i 2012, Heliopolis Universitet, som nå har over 2700 studenter. Med livet som innsats fikk hun ansatt den første kristne kvinne som dekan for ingeniørstudiet.
  Hun har forhandlet i ekstremt krevende situasjoner – med alt fra beduiner, til terrorister, til ulike industrielle aktører – og fått gjennomslag.
  Ragnhild var Norturas første leder for det grønne skiftet i Norge. Hun har skrevet 15 bøker på Cappelen Damm. Hun fikk Business for Peace prisen sammen med Sekem i 2012, Cultura prisen og Beacon of Dignity Award i 2015 for sine innovative, globale initiativ. Hun er æresmedlem i Open Innovation Lab Norway. Hun leder nettverket Global Fair Trade.
  «Vi som på ulike måter er globale impact-investorer, internasjonale ledere og grundere, vi jobber kontinuerlig med forhandlinger for å få til samskaping, pilotering, sertifiseringer og et verdig arbeidsmiljø.»
  Ragnhild er handlekraft. Vi avslutter dagen med noen lærepunkter fra henne.

 

Publisitetsprisen deles ut! Hvem vinner den i år, tro?

Registrering fra kl. 12.30-13.00, konferansestart kl. 13.00. Mingling og tapas fra ca. kl. 17.15.

På Fredrikstadkonferansen møtes næringsliv, sentrale politikere og byråkrater. Konferansen er årets viktigste møteplass hvor alle treffes uavhengig av bransje, og har blitt arrangert årlig siden år 2000.

Velkommen!onsdag 2. november
Tid: 12:30 - 17:30

Pris: 1 700,- + mva for medlemmer av Fredrikstad Næringsforening og 2 100,- + mva for ikke-medlemmer, inkluderer også bevertning ved møtestart og i pauser samt tapas/drikke. Avmelding etter 26.10. medfører fakturering av deltakeravgift.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad


Påmelding

Påmeldingsfrist: Onsdag 26. okt


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

 • Trucktech AS Trucktech AS

  Fra to hender og en verktøykasse på gårdsplassen hjemme i Fredrikstad, har Trucktech AS lykkes med å bygge opp en større virksomhet – som i disse dager utvider til Sverige. Daglig leder, Line Jeppesen, er klar for å videreføre veksten i bedriften som elsker å jobbe tett sammen med kundene for å finne optimale løsninger. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2022 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design