Fremtidens produkter og tjenester – sjekk hva som kommer der du bor!

Print Friendly, PDF & Email

Som markedsaktør kjøper Fredrikstad kommune inn tjenester fra næringslivet for rundt 900 mill. kroner årlig. Kommunen er dermed i posisjon til å utfordre og utvikle næringslivet.

Har din bedrift overblikk over mulighetene som ligger i offentlige anskaffelser? Gode offentlige innkjøp kan fungere som testmarked for innovasjon, og være et godt hjemmemarked for lokale bedrifter – gjerne før de går nasjonalt eller internasjonalt.

Hva som finnes på markedet endres i høyt tempo. Næringslivet har fagkunnskapen. Denne offentlig-private gjensidigheten kan gi begge parter grunnlag for utvikling av fremtidens produkter og tjenester.

Dette møtet er startpunktet for kommunens nye anskaffelsesstrategi, som aktivt søker etter bedre dialog og innovasjon i samarbeid med bedriftene.

Agenda

 • Innkjøpssjefen har ordet. Innkjøpssjef Karin Nordal fra Fredrikstad kommune forteller om den nye anskaffelsesstrategien, nye retningslinjer for anskaffelser og visjoner for fremtidig samarbeid med næringslivet. Samtidig gir hun bedriftene en liten opplæring, for følger du noen enkle prinsipper, kommer du nærmere en kontrakt.
 • Hva kommer av innkjøp? Sammen eller alene? Allerede nå vet kommunen hva som skal anskaffes det nærmeste året. Her får du en visning av kommende anskaffelser, som din bedrift kan forberede seg til alene, eller kanskje sammen med en partnerbedrift? – Ved Karin Nordal og Tarjei Riiser på vegne av teknisk drift, som er største innkjøper i Fredrikstad kommune
 • Slik har vi lykkes. Hør fra noen av bedriftene som har lykkes gjennom offentlige anskaffelser:
  • Eksempelet Netron, ved Morten Marius Apenes, kreativ leder
   Elevtjenesten startet som et samarbeid med Buskerud fylkeskommune, et samfunnsproblem skulle løses. Hør om et offentlig-privat samarbeid som resulterte i etablering av en ny bedrift.
  • Eksempelet BetonmastHæhre, ved Jon Harald Kristiansen, daglig leder
   Betonmast kan vise til vellykkede utviklingsprosjekter i godt samspill med det offentlige. Hvordan lykkes med et offentlig samarbeid, ja, hvordan i det hele tatt få kontrakt?

 

Velkommen til innkjøpsseminar – offentlig-privat samarbeid = vekst i Fredrikstad

Fredrikstad Næringsforening tar opp samfunnsaktuelle tema første onsdag i måneden, 6-7 ganger i året, kl. 08.00-09.45. Her møtes bedriftsledere, nøkkelpersoner i bedrifter, politikere, byråkrater og de som er generelt opptatt av by- og næringsutvikling. Morgentreffene innledes av 1-3 foredragsholdere og avsluttes gjerne med debatt. Temaene settes fortløpende, rundt en måned i forkant av møtet.onsdag 6. september
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

 • Nipas AS Nipas AS

  Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design