GENERALFORSAMLING med rykende ferske analyser for Fredrikstad og presentasjon av dagens mediebedrift

Print Friendly, PDF & Email

Telemarksforsking og Knut Vareide følger opp hvordan det går med Fredrikstads attraktivitet, og på generalforsamlingen presenterer Vareide rykende ferske analyser.

Fredriksstad Blad presenterer gjerne ferske analyser, men hvordan er situasjonen for mediebedriften selv? Regiondirektør i Amedia, Petter Christian Saugstad, forteller om lokalavisenes utfordringer og utvikling i et bedriftsperspektiv, med konsekvenser det har for produktet.

Vi starter med enkel bespisning og mingling, møtestart er kl. 17.00. Innkalling og dokumenter sendes til medlemmer på e-post.

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til generalforsamling!mandag 9. mars
Tid: 16:30

Pris: Gratis. Servering av mat og drikke.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Styvehavn AS Styvehavn AS

    De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpusser på.  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design