Gode kundeopplevelser

Print Friendly, PDF & Email

Illustrasjonsfoto fra Cowi, Kråkerøy

Fagutvalg handel og service i Fredrikstad Næringsforening har som mål at byen skal bli best på salg og service. Så hva skal til?

Kom på medlemsmøtet og hør

  1. Fredrikstadbosatte Pål Ellingsen fortelle, han er forfatter av boken “Service kan ikke vedtas” og “Brukerorientert ledelse”, og jobber til daglig med service og brukerorientering
  2. Erfaringer fra Torvbyen som har startet med å sende 16 ansatte til etterutdanning
  3. Kristian Fr. Kristiansen som aktivt søker lærlinger og som nylig har fått utmerkelsen som Fredrikstads servicehelt av reiselivsorganisasjonen HSMAI.

Aktører som tilbyr fagbrev i salgsfaget, samt lærlinger til bedrifter, stiller seg til disposisjon for de som er interessert etter møtet.

Foredragsholderne:

Pål Ellingsen, er ansatt som seniorkonsulent i Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo kommune. Han jobber spesielt med service- og brukerorientering og er en mye brukt kurs- og foredragsholder.
Morten Huth, senterleder i kjøpesenteret Torvbyen. Han har satt utdanning av butikkansatte på agendaen, og kjører målinger jevnlig av butikkansattes service gjennom bruk av Mystery-shopper.
Kristian Fr. Kristiansen eier og driver kles- og motebutikken Boomerang som setter service, kompetanse og kvalitet i høysetet.

(Medlemsmøte)tirsdag 28. januar
Tid: 08:00 - 09:45

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fagutvalg handel og service i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design