Hva er god bypolitikk?

Print Friendly, PDF & Email

Bysentrum spiller en avgjørende rolle i egen kommune og region for å nå målsetningene om en bærekraftig utvikling, verdiskapning, tilhørighet og bolyst.

Utviklingen av bysentrum er i stor grad politisk styrt. Gjennom politiske vedtak legges rammene for utviklingen og gjennom politiske satsningsområder løftes mulighetene fram til realisering!

Norsk Sentrumsutvikling (NSU) og Fredrikstad Næringsforening ønsker å gi heder og oppmerksomhet til det partiet i Fredrikstad som fører den beste bypolitikken. Kvalifiserer partiprogrammet deres til Norges beste? Fredrikstad sentrum har jo et godt utgangspunkt..

Fram mot lokalvalget høsten 2023 arrangeres AKSJON BYPOLITIKK der vi avdekker hvilket parti som på best måte prioriterer satsningsområder og -saker som vil gi en styrket utvikling av eget bysentrum.

Her vil NSU og Fredrikstad Næringsforening presentere sentrale elementer i en god bypolitikk som både er allmenngyldige for alle byer og spesifikke for Fredrikstad. Denne dagen er dere tilhørere med muligheter for å stille spørsmål og gi kommentarer.
Det forventes med andre ord ingen presentasjon av egen bypolitikk denne dagen.
Vi håper dere griper anledningen og blir med på en spennende og viktig prosess for Fredrikstad!

Klikk her for påmelding eller via www.norsk-sentrumsutvikling.no

Målgruppe: Medlemmer av partienes partiprogrammer, politikere, gårdeiere og andre som er opptatt av at Fredrikstad fortsetter sin positive utvikling.

Velkommen!torsdag 22. september
Tid: 19:00 - 21:00

Pris: Gratis, servering av kaffe og te
Arrangør: Norsk Sentrumsutvikling og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Quality Hotel Fredrikstad Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design