Informasjonsmøte med Fredrikstad kommune vedrørende ny gateplan for sentrum

Print Friendly, PDF & Email

Dette møtet er utsatt fra 12. januar til 19. januar.

Planprogram for gatenett- og gatebruksplan for Fredrikstad sentrum ble vedtatt i Bystyret i mars 2022 med en hovedmålsetting om å legge til rette for at flere skal gå, sykle og reise kollektivt.

Fredrikstad kommune har siden da jobbet med en temaplan som viser det prioriterte gatenettet for hver trafikantgruppe og beskriver framtidig gatebruk. Rambøll har bistått med en trafikkanalyse som gir innsikt i konsekvensene ved endret kjøremønster. Planen skal snart ut på høring og offentlig ettersyn og vi ønsker bred medvirkning fra blant annet gårdeierne nå slik at vi får verdifulle tilbakemeldinger før planen skal behandles politisk.

Fredrikstad kommune holder en presentasjon av planarbeidet og ønsker med dette å få tilbakemeldinger fra gårdeierne på det som er viktig for dem.torsdag 19. januar
Tid: 09:00 - 10:00

Pris:
Arrangør:

Sted: Rådhuset, Elingaard møterom 3.etg Fredrikstad, Nygårdsgata 16, Fredrikstad

Sted: Rådhuset, Elingaard møterom 3.etg, Nygårdsgata 16, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design