JULENS VAKRESTE EVENTYR – en invitasjon til barnehager og SFO i Fredrikstad

Print Friendly, PDF & Email

Julens vakreste eventyr

Fredrikstad Næringsforening v/ sentrumsgruppa vil i år som ifjor veldig gjerne få invitere alle barnehager (private og kommunale) og SFO til å pynte et juletre og ”plante” det i gågata!

Vi har 18 stk festeanordninger på lyktestolpene i gågata hvor vi ser for oss 18 stk. UNIKE og vakkert pyntede trær, med et navneskilt som viser hvilken barnehage/SFO avdeling som har æren for akkurat dette nydelige treet! Det har vært en kjempesuksess i de siste fem årene og har blitt en årlig tradisjon!

De 18 første barnehagene/SFO avdelingene som melder seg på får en flott mulighet for en herlig juleaktivitet som barna stolt kan vise frem til foreldre, besteforeldre, onkler, tanter, øvrig familie og venner.

Det som er nytt i år er påmeldingen skal skje i skjemaet som dere ser under, der må det stå riktig antall barn og voksne som kommer. Vær så raske dere kan da det alltid er veldig stor pågang, og det blir fort fulltegnet. Dere vil få en bekreftelsesmail om at dere har fått plass.

Tanken er at man tar med sitt pyntede tre og kommer TORSDAG 23. NOVEMBER ca. KL .12.00,

Når dere kommer kan dere velge en lyktestolpe det er satt en festeanordning, og sette opp deres tre, og pynte det der.

Kl. 12. 30 450 år Jubileums juletreet skal tennes i Byhallen. 

Kl. 13.00 vil det bli gratis kinoforestilling, og vi vil vise “Snekker Andersen og Julenissen” for alle sammen. Vi har gjennom Parkavdelingen i Fredrikstad kommune, fått montert 18 stk festeanordninger som trærne settes ned i, og i den forbindelse har de gitt noen gode råd:

  • Treet (den grønne delen) bør være rundt en meter høyt
  • Nederste delen av stammen bør være 30 cm lang for godt feste i røret
  • Stammen må være maks 7 cm i diameter. Ta med kiler slik at teet står stødig i røret.
  • Pynten må festes godt slik at det sitter selv om det blåser litt. (Tips, bruk klyper eller knyt pynten godt fast, papirpynt blir borte i regnet.)

Med vennlig hilsen

Stine Ferguson

Sentrumsleder i Fredrikstad Næringsforening

 torsdag 23. november
Tid: 12:00 - 15:00

Pris:
Arrangør:

Sted: Fredrikstad sentrum Fredrikstad, Sentrum, Fredrikstad

Sted: Fredrikstad sentrum, Sentrum, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Domino Interiør AS Domino Interiør AS

    Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design