Kåring av Årets bedrift 2018

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til festkveld hvor ÅRETS BEDRIFT 2018 kåres!

3 bedrifter nomineres:

  • Hør foredragene hvor hver av bedriftene forteller historien om veien til suksess!
  • Bli med å heie frem suksessrike bedrifter!

Listen over vinnere har blitt lang siden prisen Årets bedrift ble delt ut for første gang i 1987. Heldigvis er det mange bedrifter igjen å velge mellom, samtidig som nye kommer til, og det er bra for Fredrikstad! Blant kriteriene for nominasjonen er god lønnsomhet og solid markedsposisjon eller sterk vekst innenfor sitt markedsområde.

Vinneren avsløres før du går hjem.

ÅPENT ARRANGEMENT FOR ALLE SOM ER INTERESSERT I BEDRIFTSUTVIKLING I FREDRIKSTAD – ta med kolleger og venner og bli inspirert!

Her er de nominerte:

Nett-Tjenester

Fra 0 til 82 ansatte! Nett-Tjenester har sanket både Gasellepris, oppdrag og medarbeidere siden oppstarten i 2010. Suksessen forklarer de med leveranser basert på kvalitet, levert av dyktige medarbeidere. Nett-Tjenester er opptatt av å bruke lokale samarbeidspartnere, og genererer nok derfor enda flere arbeidsplasser med kjøp på rundt 30 millioner kroner i året fra leverandører i nærområdet.

http://www.nett-tjenester.net

Stene Stål Gjenvinning

90 år med sirkulær økonomi! Jubiléet ble nylig feiret hos Stene Stål Gjenvinning. Faktisk var de første gjenvinningsbedrift som ble ISO sertifisert, og det skjedde helt tilbake til 1998. 99,98 % av alt de får inn gjenvinnes, og bedriften leverer dermed i tråd med dagens fokus på bærekraft. Fra Stene Stål springer det ut flere bedrifter, og i nærområdet på Øra i Fredrikstad spiller de en sentral rolle i etableringen av en klynge av gjenvinningsbedrifter.

http://stenestaalgjenvinning.no

Sportmann

Sportmann startet med netthandel allerede i 1998! Bedriften er kjennetegnet av nysgjerrighet på nye trender og viser stayerevne. Kvalitet på nettbutikk og logistikk er avgjørende faktorer for Sportmann, og bedriften topper lister når årets nettbutikker kåres i Norge! Adidas er blant merkeleverandørene butikken har fått innpass hos, og bedriften har hele 200 000 registrerte kunder i sitt kundearkiv.

https://www.sportmann.no

Baren åpner kl. 18.30. Programmet er ferdig ca. kl. 21.00, men Litteraturhuset holder baren åpen utover dette.

Se bilder fra kåringen av Årets bedrift 2017

Til arrangementet på Facebookonsdag 6. mars
Tid: 19:00 - 21:00

Pris: Gratis inngang. Drikke selges i baren på Litteraturhuset, servering av småretter/snacks
Arrangør: Fredriksstad Blad og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design