Kåring av ÅRETS BEDRIFT 2021

Print Friendly, PDF & Email

ÅPENT ARRANGEMENT FOR ALLE SOM ER INTERESSERT I NÆRINGSUTVIKLING OG VERDISKAPING I FREDRIKSTAD – ta med kolleger og venner og bli inspirert!

3 bedrifter er nominert:

  • Hør foredragene hvor hver av bedriftene forteller historien om veien til suksess!
  • Bli med å heie frem suksessrike bedrifter!

Vinneren avsløres før du går hjem.

De nominerte er:

Fredrikstad Dyrehospital

Fredrikstad Dyrehospital har vært i vekst siden etableringen i 1996, og bygget opp en teknologistandard som på Kalnes. De arrangerer kurs for alle veterinærer i hele Norge, og den høye kompetansen deres belønnes for eksempel med 95 % kundetilfredshet.
Ambisjonen er uttalt: Fredrikstad Dyrehospital skal være et av Nordens mest ledende dyrehospitaler!

Norxe

Fra oppstarten i Fredrikstad i 2015, har Norxe vokst fra 0 til 43 ansatte. De har erobret rundt 8 % andel av verdensmarkedet på prosjektorer for simulatorer i high end-segmentet. 97 % eksporteres, og på kundelisten står for eksempel Boing, Lockheed Martin, BMW, Mercedes Benz, Toyota og Google.
Hovedambisjonen for 2022? Det er 40 % vekst!

Værste

Siden eiendommene på Værste ble kjøpt av lokale interessenter i 1998, har Værste AS utviklet både området og selskapet. Eksterne investorer har også blitt tiltrukket av potensialet og ambisjonen; det tidligere industriområdet skal revitaliseres til en levende bydel der det er godt å bo, arbeide, studere og besøke. De har bygget flere hundre tusen kvadratmeter med boliger og næring, med 2 500 arbeidsplasser på området. Værste AS sysselsetter 200 årsverk indirekte gjennom sine byggeprosjekter, og aktiviteten skal øke!

Velkommen til festkveld hvor ÅRETS BEDRIFT kåres!

Hensikten med prisen ÅRETS BEDRIFT er å skape økt forståelse og interesse for næringslivets betydning for lokalsamfunnet, samt gi honnør til en bedrift som er veldrevet, og som kan stå som et eksempel og inspirasjon for andre bedrifter. Blant kriteriene for nominasjonen er god lønnsomhet og solid markedsposisjon eller sterk vekst innenfor sitt markedsområde. Prisen har blitt delt ut siden 1978, og er et samarbeid mellom Fredriksstad Blad og Fredrikstad Næringsforening.tirsdag 31. mai
Tid: 18:30 - 20:30

Pris: Gratis. Drikke fås kjøpt i baren på Litteraturhuset. Arrangementet fra scenen begynner kl. 19.00.
Arrangør: Fredriksstad Blad og Fredrikstad Næringsforening.

Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Sted: Litteraturhuset, Storgaten 11, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design