Kåring av ÅRETS BEDRIFT + Magnus Grønneberg og Lars Ole Klavestad

Kåring av ÅRETS BEDRIFT + Magnus Grønneberg og Lars Ole Klavestad

Velkommen til festkveld hvor ÅRETS BEDRIFT kåres og to av byens borgere hedres med Publisitetsprisen og Litteraturprisen.

Møt:

  • Magnus Grønneberg – kjent over hele Norges land som frontfiguren i bandet CC Cowboys, og med en egen solokarriére på toppen. Grønneberg mottar Publisitetsprisen for 2015 fra Fredrik Halvorsens legat.
  • Lars Ole Klavestad – med boken Fredrikstads arkitektur har han skapt debatt om byplanlegging og arkitektur både lokalt og nasjonalt. Han mottar Litteraturprisen for 2015 fra Fredrik Halvorsens legat.
  • Årets bedrift 2015 – tre av byens mest veldrevne bedrifter er nominerte til ÅRETS BEDRIFT 2015.Prisen ÅRETS BEDRIFT er en honnør til en bedrift som er veldrevet, og som kan være til inspirasjon for andre bedrifter. Prisen har blitt utdelt årlig siden 1978 i samarbeid med Fredriksstad Blad til bedrifter i Fredrikstad distriktet. Blant kriteriene for kåringen er: • God lønnsomhet • Solid markedsposisjon • Godt arbeidsmiljø • Evne til produktutvikling og markedsføring.

Det blir prisutdelinger, presentasjoner fra de tre nominerte, aperitif & fingermat, før vi avslører hvem som blir ÅRETS BEDRIFT 2015. Vi gleder oss til å høre mer fra dyktige lokale folk.

Ta med en kollega, og bli inspirert av de beste!

Dato/tid
10. februar, 2016
Kl: 19.00 - 21.30

Pris: 450,- for medl. og 600,- for ikke-medl. Inkluderer velkomstdrink, mat og én enhet drikke til maten. Påmelding/avmelding senest 6. februar.
Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Arrangør: Fredriksstad Blad og Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk