Khan Academy og NanoLearning – nå også i Fredrikstad. Lær noe nytt i dag!

Print Friendly, PDF & Email

Illustrasjonsfoto fra Cowi

Kompetanseheving og kunnskapsstyring

Khan Academy er på alvor på vei inn i Norge. Historien om hedgefondanalytikeren Salman Khan som la ut mattevideoer på YouTube for å hjelpe kusinen med matte, førte til støtte fra Bill & Melinda Gates Foundation og er nå en digital læringsform som sprer seg internasjonalt.

Historier forteller om læring på et annet nivå som kan revolusjonere læring generelt, og på to år har de gitt ut mer enn 280 mill. leksjoner. Det gjelder ikke bare innenfor matematikk, men også innenfor historie, medisin, finans, fysikk, kjemi, biologi, astronomi, samfunnsøkonomi, kunsthistorie og informatikk.

Children´s International School i Fredrikstad bruker Khan Academy i stedet for lærebøker i matte. Hør rektor Lise Holman fortelle om kunnskapsdeling.

NanoLearning er en pedagogisk metode og plattform tilpasset et arbeidsliv der oppgavene og møtene står i kø og det å nå igjennom med opplæring og bevisstgjøring er en utfordring. Med sin unike metodikk oppnår kursene svært høy deltakelse, læringseffekt og brukertilfredshet, uansett tema. Og, det er enkelt og kostnadseffektivt å tilpasse innholdet til din virksomhet – dette er ikke hyllevare. NanoLearning er en perfekt mersalgsmulighet med høy kundeverdi!

Tore Berntsen fra Evry forteller om muligheter innenfor NanoLearning.

Lyst til å lære noe nytt? Velkommen til møte!

(Takk til Cowi i Fredrikstad som har stilt opp til illustrasjonsfoto)onsdag 23. oktober
Tid: 18:00 - 19:30

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Arrangør: Fagutvalg kompetanse og tjenester i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Children´s International School Fredrikstad, Torsnesveien 5, Fredrikstad

Sted: Children´s International School, Torsnesveien 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

KOMMENDE MØTER

Medlemsprofilen

  • Domino Interiør AS Domino Interiør AS

    Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! “Den lokale butikken” er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design