Khan Academy og NanoLearning – nå også i Fredrikstad. Lær noe nytt i dag!

Khan Academy og NanoLearning – nå også i Fredrikstad. Lær noe nytt i dag!

Kompetanseheving og kunnskapsstyring

Khan Academy er på alvor på vei inn i Norge. Historien om hedgefondanalytikeren Salman Khan som la ut mattevideoer på YouTube for å hjelpe kusinen med matte, førte til støtte fra Bill & Melinda Gates Foundation og er nå en digital læringsform som sprer seg internasjonalt.

Historier forteller om læring på et annet nivå som kan revolusjonere læring generelt, og på to år har de gitt ut mer enn 280 mill. leksjoner. Det gjelder ikke bare innenfor matematikk, men også innenfor historie, medisin, finans, fysikk, kjemi, biologi, astronomi, samfunnsøkonomi, kunsthistorie og informatikk.

Children´s International School i Fredrikstad bruker Khan Academy i stedet for lærebøker i matte. Hør rektor Lise Holman fortelle om kunnskapsdeling.

NanoLearning er en pedagogisk metode og plattform tilpasset et arbeidsliv der oppgavene og møtene står i kø og det å nå igjennom med opplæring og bevisstgjøring er en utfordring. Med sin unike metodikk oppnår kursene svært høy deltakelse, læringseffekt og brukertilfredshet, uansett tema. Og, det er enkelt og kostnadseffektivt å tilpasse innholdet til din virksomhet – dette er ikke hyllevare. NanoLearning er en perfekt mersalgsmulighet med høy kundeverdi!

Tore Berntsen fra Evry forteller om muligheter innenfor NanoLearning.

Lyst til å lære noe nytt? Velkommen til møte!

(Takk til Cowi i Fredrikstad som har stilt opp til illustrasjonsfoto)

Dato/tid
23. oktober, 2013
Kl: 18.00 - 19.30

Pris: Gratis. Servering av kaffe og te.
Sted: Children´s International School, Torsnesveien 5, Fredrikstad

Arrangør: Fagutvalg kompetanse og tjenester i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk