Kompensasjonsordning for bedrifter

Print Friendly, PDF & Email

Velkommen til nok et digitalt morgenmøte med koronarelatert tema!

Kompensasjonsordningen forventes å åpne 17. april, i dette møtet får du en innføring, og mulighet til stille spørsmål til ekspertene.

Målet med “Kompensasjonsordning for bedrifter i økonomiske vanskeligheter” er å kompensere en andel av selskapets faste, “uunngåelige” kostnader i den perioden aktiviteten er redusert. I første omgang kan bedriftene søke om 80 % kompensasjon for 3 måneder, med mulighet for forlengelse.

Virksomheter som fikk aktivitetsforbud og måtte legge ned driften vil få en høyere kompensasjonsgrad på 90 %. Brudd på opplysningsplikten vil bli sanksjonert med hhv 30 og 60 % av mottatt tilskudd.

Søknadsprosessen vil bli digital, og ordningen er forventet å åpne 17. april. BDO sine eksperter har bred kompetanse knyttet til tilskudd og tilhørende rådgivning, og vil bistå med en gjennomgang av det foreslåtte regelverket.

Fra BDO deltar advokat/partner Trine A. Lorentzen, direktør og leder for RÅD Klaus Hansen og advokat Dan Henrik Kristiansen.

Følg sendingen på Facebooksiden til Fredrikstad Næringsforening, og send gjerne inn dine spørsmål underveis kommentarfeltet, så får du svar mot slutten av sendingen.

Notér tiden i kalenderen din, så sees vi på vår digitale møteplass!fredag 17. april
Tid: 09:00 - 10:00

Pris: Gratis. Ta gjerne med deg en kopp kaffe eller te og følg sendingen på Facebooksiden til Fredrikstad Næringsforening.
Arrangør: Fredrikstad Næringsforening i samarbeid med Sarpsborg Næringsforening.

Sted: , ,

Sted: , ,


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • The Adecco Group The Adecco Group

    500 medarbeidere i faste stillinger! Cate Munch Ditlefsen leder Adecco Søndre Viken – Fredrikstadkontoret er et av selskapets største kontorer i Norge. Men visste du hvordan det hele ble til? Det står en Widerøe-kvinne bak selskapet som ble dannet i 1948. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design