Kurs i merkedrevet vekst og innovasjon

Print Friendly, PDF & Email

Lars Erling Olsen er til daglig professor ved BI. Foto: Johannes Sorger

Investér i kurset ”Vekst og innovasjon”, og bygg opp intern kompetanse samtidig som bedriften sitter igjen med et verktøy for vekst- og innovasjonsarbeid.

Om kurset: Vekst og innovasjon

Hva er formålet med innovasjon – taktisk og strategisk? Hvilke former for innovasjon har vi? – og sammen med hvem? Hvordan ta styring på innovasjon?

Vi går gjennom de viktigste metodene for å identifisere vekstmuligheter, og setter styrken til merkevaren i sammenheng med mulighetene for vekst og innovasjon.

Etter denne modulen vil deltakerne utforme sin bedrifts vekststrategi, som blir revidert av en av landets mest kompetente fagpersoner innen merkevarebygging.

Foredragsholder fra BI
Lars Erling Olsen er professor ved Handelshøyskolen BI. Han er en av Norges ledende eksperter på merkevareledelse, markedskommunikasjon og forbrukeratferd. Olsen er en aktiv forsker og har publisert en rekke vitenskapelige artikler i ledende internasjonale tidsskrifter. Han jobber også som rådgiver for bedrifter som ønsker å bygge sterke merkevarer.

Målgruppe: Dette kurset passer for deg som inngår i en ledergruppe, eller deg som jobber strategisk med bedriftens vekst og innovasjon, uavhengig av bransje (eller om du er en tjenesteproduserende eller en vareproduserende virksomhet).

Sterke merkevarer bidrar til økt lønnsomhet, mer fornøyde kunder og er en døråpner for vekst!

Fredrikstad Merkevareskole er et tiltak i prosjekt Vekst i Fredrikstad. Gjennom å delta på en eller flere kursmoduler vil deltakerne få oppdatert kunnskap om hvordan en sterk merkevare har betydning for vekst, og få innføring i nyttige verktøy. Modulene kjøres uavhengig av hverandre, og du kan delta på det / de du vil.onsdag 6. februar
Tid: 08:30 - 16:00

Pris: 3 490,- Løpende påmelding. Det er mulig å melde på flere fra samme bedrift, hvis det er hensiktsmessig.
Arrangør: Vekst i Fredrikstad, Fredrikstad Næringsforening

Sted: Quality Hotel Fredrikstad Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Styvehavn AS Styvehavn AS

    De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpusser på.  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design