Kurs og workshop i reels med Lion Island

Print Friendly, PDF & Email

Det siste året har reels blitt stadig viktigere for algoritmene til Instagram, og har dermed stor innvirkning på eksponeringen, rekkevidden og synligheten til instagramkontoen din.

Fredrikstad sentrum har jobbet strategisk med dette det siste halve året med veldige gode resultater. Vi inviterer derfor til kombinert kurs og workshop med Lion Island.
Her vil du lære:

  • Hva reels er
  • Hvorfor reels er viktig
  • Hvordan du lager reels

Kurset blir todelt, der den ene delen er en workshop der dere vil lære å lage reel for egen virksomhet. Vær forberedt ved å ha med fem-seks klipp fra egen butikk/restaurant.

Kurset er for nybegynnere, men vil også være nyttig for dere som har noe erfaring. Maks 20 deltakere, førstemann til mølla.mandag 1. november
Tid: 08:00 - 10:00

Pris: Gratis. Servering av kaffe/te
Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Scandic City Fredrikstad, Gunnar Nilsensgate 9, Fredrikstad

Sted: Scandic City, Gunnar Nilsensgate 9, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • LCA.no LCA.no

    I tillegg til å hjelpe fremoverlente og miljøbevisste kunder til å dokumentere miljøeffekten på deres produkter eller tjenester, er Trond Edvardsen og Fredrikstadbedriften LCA.no i gang med en offensiv vekststrategi i eget selskap.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design