Lean i bedrifter – nye muligheter nå.

Print Friendly, PDF & Email

Hva med å forbedre kvaliteten samtidig som produksjonstiden og kostnader reduseres?

Denne kvelden setter vi av til faglig innhold og sosialt samvær for medlemmene hvor vertskapet på Handelsstanden byr på en deilig høstmeny.

Hør Gunnar Andersson fra Høgskolen i Østfold som har Ph.D. innenfor industriell økonomi og teknologiledelse. Hans undervisning inkluderer teknologisk innovasjon, organisasjonsutvikling og produktutvikling. Han veileder hovedprosjekt i industri, og virksomheter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Han er også forsker på innovasjonsprosesser i industri og virksomheter, blant annet på Lean-prosjekt i emballasjeindustrien, og verdistrømskartlegging og endringsprosjekt i helsesektoren og matindustrien. Andersson disputerte med avhandlingen “The Assembly of Lean Production: An Analysis of Doing Production Improvements”.

Andersson forteller om muligheter for samarbeid mellom Høgskolen i Østfold og bedriftene på temaer innenfor Lean.

Presentasjon fra Kronos Titan og Jøtul

Kronos Titan er en av hjørnestensbedriftene i Fredrikstad, og Jøtul har for lengst tatt i bruk Lean, hør hva de forteller om egen virksomhet.

Møtestart er kl. 19.00, og middagen serveres kl. 20.30. Prisen inkluderer 2-retters middag med ett glass vin/øl/mineralvann.

Meld deg på, og ta gjerne med en kollega!tirsdag 8. oktober
Tid: 19:00

Pris: 500
Arrangør: Fagtvalg industri, Fredrikstad Næringsforening

Sted: Handelsstanden Fredrikstad, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • BDO BDO

    Det finnes et kompetansehus i Fredrikstad som tilbyr tjenester fra regnskap til advokat og cybersecurity. BDO er så mye mer enn revisjon! Varme boller serverer de også. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design