Lean i bedrifter – nye muligheter nå.

Lean i bedrifter – nye muligheter nå.

Hva med å forbedre kvaliteten samtidig som produksjonstiden og kostnader reduseres?

Denne kvelden setter vi av til faglig innhold og sosialt samvær for medlemmene hvor vertskapet på Handelsstanden byr på en deilig høstmeny.

Hør Gunnar Andersson fra Høgskolen i Østfold som har Ph.D. innenfor industriell økonomi og teknologiledelse. Hans undervisning inkluderer teknologisk innovasjon, organisasjonsutvikling og produktutvikling. Han veileder hovedprosjekt i industri, og virksomheter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Han er også forsker på innovasjonsprosesser i industri og virksomheter, blant annet på Lean-prosjekt i emballasjeindustrien, og verdistrømskartlegging og endringsprosjekt i helsesektoren og matindustrien. Andersson disputerte med avhandlingen «The Assembly of Lean Production: An Analysis of Doing Production Improvements».

Andersson forteller om muligheter for samarbeid mellom Høgskolen i Østfold og bedriftene på temaer innenfor Lean.

Presentasjon fra Kronos Titan og Jøtul

Kronos Titan er en av hjørnestensbedriftene i Fredrikstad, og Jøtul har for lengst tatt i bruk Lean, hør hva de forteller om egen virksomhet.

Møtestart er kl. 19.00, og middagen serveres kl. 20.30. Prisen inkluderer 2-retters middag med ett glass vin/øl/mineralvann.

Meld deg på, og ta gjerne med en kollega!

Dato/tid
08. oktober, 2013
Kl: 19.00

Pris: 500
Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Arrangør: Fagtvalg industri, Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk